Szerző: Bodnár Ádám

2010. november 03. 15:04:00

Szélessávú internet a vásárosnaményi kistérség településein

Nyolc településen, Barabáson, Beregdarócon, Hetefejércsén, Mátyuson, Olcsván, Tákoson, Tiszakerecsenyen és Tiszaviden épített ki szélessávú hálózati infrastruktúrát a Magyar Telekom. A kistérség 4500 lakója netezhet szélessávon, illetve érhet el tévé- és vezetékes telefonszolgáltatást.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) támogatásával összesen több mint 286 millió forint értékű szélessávú hálózatfejlesztést hajtott végre szélesséva vásárosnaményi kistérségben a T-Home.

A T-Home 2010. októbertől a vásárosnaményi kistérség nyolc településén (Barabás, Beregdaróc, Hetefejércse, Mátyus, Olcsva, Tákos, Tiszakerecseny és Tiszavid) biztosít szélessávú internet -, televízió- valamint telefon-szolgáltatást. A fejlesztéssel mintegy 4500 lakos érheti el a legmodernebb
szélessávú hálózati infrastruktúrát. A beruházás megvalósítója, a pályázat kedvezményezettje és a hálózat tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt., amely ezzel is támogatni kívánja az információs társadalom hazai fejlődését. A vállalat célja, hogy az országban egyre több helyen tudjanak jelenlegi és potenciális ügyfelei szélessávú hálózataira csatlakozni, és így elérhetővé váljon számukra a tévé-, telefon- és internet-szolgáltatás.

Mi történik egy mobilappal a születése után? Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt pályázat célja, a szélessávú távközlési infrastruktúra kiépítése Magyarország olyan hátrányos helyzetű, üzletileg kevésbé vonzó kistérségeiben, ahol eddig üzleti alapon nem épült ki szélessávú hálózat. Segítségével közel 30 fejlesztési projekt valósulhat majd meg uniós források bevonásával. A beruházásnak köszönhetően az érintett településeken lakók a szélessávú internet révén új lehetőségekhez, új élményekhez juthatnak, amely nemcsak a szabad óráikat teheti élvezetessébbé, hanem munkavégzésüket is nagyban megkönnyítheti - írja közleményében a cég. A T-Home  tévészolgáltatást, internetet, személyes igényekre szabott kábeltelevíziós csomagokat, valamint kedvező kábeltelefon-szolgáltatást kínál a kistérségekben élőknek.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 27. 13:20

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.