Szerző: Bodnár Ádám

2010. november 3. 15:04

Szélessávú internet a vásárosnaményi kistérség településein

Nyolc településen, Barabáson, Beregdarócon, Hetefejércsén, Mátyuson, Olcsván, Tákoson, Tiszakerecsenyen és Tiszaviden épített ki szélessávú hálózati infrastruktúrát a Magyar Telekom. A kistérség 4500 lakója netezhet szélessávon, illetve érhet el tévé- és vezetékes telefonszolgáltatást.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) támogatásával összesen több mint 286 millió forint értékű szélessávú hálózatfejlesztést hajtott végre szélesséva vásárosnaményi kistérségben a T-Home.

A T-Home 2010. októbertől a vásárosnaményi kistérség nyolc településén (Barabás, Beregdaróc, Hetefejércse, Mátyus, Olcsva, Tákos, Tiszakerecseny és Tiszavid) biztosít szélessávú internet -, televízió- valamint telefon-szolgáltatást. A fejlesztéssel mintegy 4500 lakos érheti el a legmodernebb
szélessávú hálózati infrastruktúrát. A beruházás megvalósítója, a pályázat kedvezményezettje és a hálózat tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt., amely ezzel is támogatni kívánja az információs társadalom hazai fejlődését. A vállalat célja, hogy az országban egyre több helyen tudjanak jelenlegi és potenciális ügyfelei szélessávú hálózataira csatlakozni, és így elérhetővé váljon számukra a tévé-, telefon- és internet-szolgáltatás.

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt pályázat célja, a szélessávú távközlési infrastruktúra kiépítése Magyarország olyan hátrányos helyzetű, üzletileg kevésbé vonzó kistérségeiben, ahol eddig üzleti alapon nem épült ki szélessávú hálózat. Segítségével közel 30 fejlesztési projekt valósulhat majd meg uniós források bevonásával. A beruházásnak köszönhetően az érintett településeken lakók a szélessávú internet révén új lehetőségekhez, új élményekhez juthatnak, amely nemcsak a szabad óráikat teheti élvezetessébbé, hanem munkavégzésüket is nagyban megkönnyítheti - írja közleményében a cég. A T-Home  tévészolgáltatást, internetet, személyes igényekre szabott kábeltelevíziós csomagokat, valamint kedvező kábeltelefon-szolgáltatást kínál a kistérségekben élőknek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról