Szerző: Koi Tamás

2010. október 26. 14:54

A T-Mobile árulja itthon a Galaxy Tabot

Az előzetesen kiszivárgott információknak megfelelően először a T-Mobile kínálatában jelenhet meg hazánkban a Samsung androidos táblagépe, a Galaxy Tab.

A koreai gyártó sajtóközleménye egyelőre nem árult el konkrét részleteket a piaci bevezetést illetően, mindössze annyit lehet biztosan tudni, hogy a cég a T-Mobile-t választotta kezdeti partnerének, és a készülék valamikor novemberben jelenik majd meg. Az érintett vállalatok egyelőre sem pontos megjelenési időpontot, sem árat nem közöltek.

A 7 hüvelykes kijelzővel ellátott, Android 2.2-t futtató tabletet a berlini IFA-n leplezte le a gyártó, mint az iPad egyik legpotensebb riválisát. A koreaiak szerint az iPaddel ellentétben a Galaxy Tab nem egyszerű otthoni médiafogyasztó kütyü, hiszen többek közt telefonálni is lehet vele - értelemszerűen kihangosítva, vagy Bluetooth headset segítségével.

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

A Samsung egyedi kezelőfelületet is fejlesztett a Galaxy Tabhoz, úgynevezett hubokba szervezve a különböző tartalmakat, vagy alkalmazási felületeket. Ilyen például a szöveges tartalmak fogyasztására optimalizált Readers Hub, valamint a kapcsolatrendszer és az üzenetek rendszerezését, közösségi szolgáltatások használatát megkönnyítő Social Hub.

A Samsung Galaxy Tab a T-Mobile kínálatának első igazi táblagépe lesz, a cég eddig erre a területre nem próbált betörni, korábban csak különféle elektronikus könyvolvasókkal igyekezett szondázni a piacot. Egyelőre nem tudni, hogy a Galaxy Tab megjelenését mikor követheti újabb, hasonló célra készült eszközök bevezetése, így például továbbra sincs hír arról, hogy a kategória sikerének egyik legfőbb katalizátorának tartott, a tengerentúlon tavasz óta kapható Apple iPad mikor érkezhet meg hazánkba.

A Galaxy Tab a német T-Mobile kínálatában is megjelenik majd, ára azonban egyelőre ott sem nyilvános. A tablet a Vodafone németországi leányvállalatánál 730 euróba kerül hűségszerződés nélkül, mobilnet-tarifára vállalt kétéves hűséggel pedig 300 eurót kell érte fizetni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról