Szerző: Koi Tamás

2010. május 11. 10:04:00

Távozik a T-Mobile-tól a magyar mobilszakma first ladyje

Május 15-én távozik a cégtől Langsteiner Marianne, a Magyar Telekom lakossági szolgáltatások üzletágának marketingigazgatója.

Lapunk tudomására jutott - hivatalosan megerősített - információk szerint Langsteiner Marianne közös megegyezéssel távozik a távközlési vállalattól, tizenöt nappal azután, hogy Winkler János, az üzletágat vezető vezérigazgató-helyettes munkaviszonya megszűnt. Langsteiner pozícióját június 30-ig Király István, a vállalati szolgáltatások üzletág egykori marketingigazgatója tölti be, majd ezt követően az ő kezébe kerül a lakossági piacot érintő termékfejlesztés, kommunikáció, piackutatás és márkastratégia irányítására.

Langsteiner Marianne a Magyar Telekom mobiltelefonos üzletágának meghatározó alakja volt gyakorlatilag a kezdetek óta. A közgazdász végzettségű szakember tizennyolc éve került a Westel 450-hez, majd utána a Westel 900-hoz. Munkájának részeként, marketingigazgatóként koordinálta a T-Mobile márkaváltást, később pedig a teljes lakossági ágazat marketingvezetőjeként részt vett a T-Home márkanév átvételének kidolgozásában, valamint a Magyar Telekom háromképernyős stratégiájának kialakításában.

A lakossági szolgáltatások üzletág marketingigazgatójának távozása Winkler János távozásának áprilisi bejelentése óta lógott a levegőben. A két vezető egyszerre került a Magyar Telekom 2008-ban létrejött új üzletágához, melyet alig két évvel a megalakulása után idén ismét, jelentősen átszerveznek. Azt egyelőre nem tudni, hogy az üzletág többi csúcsvezetőjét érintik-e az átalakítások.

A Magyar Telekom holnap adja ki első negyedéves üzleti jelentését, melyben várhatóan az eddigi trendeknek megfelelően stagnáló, vagy enyhén csökkenő mobilpiaci eredményekről, és a lakossági szolgáltatásokon belül a tévészolgáltatások erősödéséről fog beszámolni.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 23. 12:49

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.