Szerző: Bodnár Ádám

2000. augusztus 14. 09:38

(Az év csalódása:) GeForce 2 GTS Ultra

HIRDETÉS

Az NVIDIA a mai napon fogja bejelenteni legújabb chipjét, amely folytatja a TNT sorozatnál megsimert hagyományokat. A GeForce 2 GTS Ultra specifikációi:

 • 250 MHz sebességű videochip
 • 64 MByte 230 MHz DDR SDRAM (4,5 ns)
 • 0,18 mikronos gyártástechnológia
 • 31 millió háromszög/sec sebességű T&L motor
 • 1 gigapixel fill-rate
 • a kártyák várható bolti ára: 499 dollár (~140000 Ft) Az új chiphez új meghajtó is dukál, készüljetek fel egy még újabb (Detonator 3) driverre. Bővebb információkkal a hivatalos bejelentés után tudunk szolgálni, úgyhogy nézzetek vissza este. Annyit mindenesetre már most tudhatunk, hogy a GPU gyárilag szerelt hűtőbordát és ventillátort tartalmaz majd, és a memóriachipekre is kerül majd hőleadást elősegítő borda.

  Természetesen ez a chip nem a sokat emlegetett NV20, arra még várnunk kell (valószínű 2001-ig). És aki nem emlékezne, mit írt Eg szerkesztőtársam egy pár hete az új NVIDIA chipről, olvassa el! Megint igaza volt...

  A hivatalos bejelentésig olvasgassátok Sharky beszámolóját, ahol teszteredményeket is találhattok.

 • A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

  a címlapról

  Hirdetés

  Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

  2021. december 4. 18:00

  Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.