Szerző: mz

2000. augusztus 12. 19:05

HP - AT&T együttműködés

Az AT&T és a Hewlett-Packard Company együttműködése keretében a két cég integrált, menedzselt megoldások kifejlesztésére és értékesítésére készül. A közös szolgáltatások kimondottan a nemzetközi vállalatok és a gyorsan növekvő elektronikus vállalkozások e-business tevékenysége nyomán felmerülő, összetett hálózati és alkalmazáskezelési igények kielégítését szolgálják.
Az együttműködés a két cég egymást jól kiegészítő erősségeire épül, amelyek az elektronikus szolgáltatásoktól az internetes működéshez nélkülözhetetlen hardvereken és szoftvereken át a hálózati megoldásokig, a számítástechnika számtalan területén megmutatkoznak. Az ügyfelek ennek köszönhetően olyan átfogó és testre szabott alkalmazási megoldásokat vehetnek igénybe, amelyek megbízhatóság, teljesítmény és méretezhetőség szempontjából is a lehető legmagasabb szintet garantálják. Az AT&T és a HP emellett olyan megoldások kialakítására is fel kívánják használni közös erőforrásaikat, amelyek tovább egyszerűsítik az internetes e-business alkalmazások tervezését, bevezetését és menedzselését, továbbá megkönnyítik ezek integrációját az adott vállalat meglévő üzleti rendszereivel.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról