Szerző: Koi Tamás

2010. február 14. 11:00

Barcelonából tudósít a HWSW

Idén huszonharmadik alkalommal rendezik meg a mobil iparág legnagyobb éves konferenciáját és kiállítását, a Mobile World Congresst. Az MWC 2010 eseményeit három napon keresztül a HWSW is figyelemmel kíséri, élőben, Barcelonából.

HIRDETÉS

A rendezvényen ezúttal a várakozások szerint inkább a szolgáltatások és alkalmazások bemutatója uralja majd a színteret, de természetesen az iparág vezető gyártói, így elsősorban a mobiltelefongyártók is bemutatják legújabb fejlesztéseiket, készülékeiket. A HWSW első ízben tudósít majd élőben helyszínről, a Fira de Barcelonáról, ahol nagyjából 1300 kiállító standja látogatható február 15-18-ig.

A kiállítás forgatagát rövid szöveges és képes, valamint videós bejelentkezésekkel, beszámolókkal igyekszünk visszaadni február 14-től 16-ig, mindehhez a Twitter, TwitPic és YouTube szolgáltatásokat használjuk fel. Lapunk főoldala a kiállítás idejére kis mértékben átalakul majd, így a friss eseményeket az erre a célra létrehozott, kiemelt felületen lehet majd nyomon követni, emellett a HWSW hivatalos Twitter-profilját követve ugyanazokhoz a rövid információkhoz és híranyagokhoz juthat hozzá az olvasó, melyek a HWSW főoldalára is bekerülnek.

A 2010-es Mobile World Congress tudósításainak egy aloldalt is létrehoztunk a HWSW-n, melyen kronológiai sorrendben, archiváltan lehet elérni a korábbi bejegyzéseket. A tudósítást igyekszünk interaktívvá tenni, így a HWSW-nek a Twitter felületén keresztül elküldött tippek, javaslatok alapján - ha időnk engedi - felkeresünk bármilyen gyártót és szolgáltatót, akiktől így közvetetten akár az olvasó is kérdezhet.

\"\"

A HWSW a kiállítás idején az összes számottevő eseményről és bejelentésről megpróbál időben tudósítani, meglátogatjuk a nagy mobiltelefongyártók, hálózati eszközgyártók és operátorok standjait - a beszámolók elkészítéséhez a T-Mobile, a BlackBerry és a Sony Ericsson nyújt segítséget.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 16:37

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.