:

Szerző: Koi Tamás

2009. december 29. 11:29

Kaszinót nyitott a T-Mobile

A póker, illetve annak online játszható változatainak növekvő népszerűségét használja ki új szolgáltatásával a T-Mobile magyarországi leányvállalata. A cég ügyfelei mostantól pókerezhetnek is mobiltelefonjukról, ami önmagában nem újdonság, az üzleti modell mégis egyedülálló Magyarországon.

Az \"All-in Casino\" nevű pókerjáték használati díjait ugyanis nem egy erre szakosodott szerencsejáték-cégnek fizeti meg az ügyfél, hanem a T-Mobile-nak, a mobilcég azonban ettől még nem lépett be a szerencsejáték-iparba, a játékkal ugyanis semmit nem lehet nyerni. A játék egyébiránt a póker leginkább elterjedt válfajára a Texas Holdemre épül, amely napjainkra az egyik legnépszerűbb kártyajátékká nőtte ki magát. A magyarországi operátorok közül elsőként a T-Mobile ügyfelei játszhatnak online multiplayer alapú póker-alkalmazással.

A rendszer alapja egy Java-alkalmazás, melyet a cég t-zones vagy web\'n\'walk portáljáról kell letölteni a kompatibilis mobiltelefonra - az ügyfélnek ebben kell létrehoznia saját profilját, illetve ezen keresztül játszhat online játékosokkal, és adott esetben nem csak a mobiltelefonról, hanem a számítógépük előtt ülő ellenfelekkel is összemérheti szerencséjét - és pókertudását.

A T-Mobile pókerjátékában pénzdíjas a részvétel, noha az első két órát és 1000 kreditet ajándékba adja a szolgáltató. A pókerbe belefeledkező ügyfelek napi, heti és havi hozzáférést vásárolhatnak, rendre 375, 875 és 1875 forintért, ezen felül a szolgáltatás által generált, valamint az alkalmazás letöltésére felhasznált adatforgalmi díjat is meg kell fizetniük.

A szolgáltató a rossz passzban lévő függők védelmére is gondolt: amennyiben a játékos eljátssza mind az 1000 kreditjét, egy órát várnia kell, amíg újra feltöltheti az egyenlegét. A megnyert kreditek pénzre vagy tárgynyereményre nem válthatók be, egyetlen céljuk a ranglétrán való előrejutás.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 18:57

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.