Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Megjött az olcsóbb, kelet-európai iGo iPhone-ra

Dojcsák Dániel, 2009. december 21. 17:32
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Nav N Go alapjában véve Kelet-Európában ismertebb és erősebb márka, így nem meglepő, hogy a nemrégiben bejelentett iPhone változatból két külön Kelet-Európa változat is megjelent most, még az ünnepek előtt.

hirdetés

Az App Store-ból közvetlenül letölthető program egy szűkebb, hat országos és egy teljesebb 20 országos változatban érhető el, s természetesen mindkettő tartalmazza Magyarországot is. A 20 országos iGO My way 2009 Kelet-Európa és a 6 országos iGO My way 2009 Kelet-Európa Régió csomagok a hazai úthálózat legfrissebb, 2009. második negyedévi térképét tartalmazzák, 100 százalékos lefedettséget biztosítva.

A 20 országos csomaggal a legtöbb szomszédos ország útjain is navigálhatunk, csakúgy, mint a távolabbi, ám kedvelt célpontokon, mint például Csehországban, Görögországban vagy Törökországban. A kisebb régiós csomag a hazai térkép mellett Románia, Ukrajna, Bulgária, Szerbia és Montenegró úthálózatát tartalmazza.

Az Apple App Store-ban kapható alkalmazás egyszeri díja a domborzatot és jellegzetes tájékozódási pontokat megjelenítő 3D-s térképek mellett tartalmazza a negyedévenként megjelenő, 2010 végéig ingyenesen letölthető négy térképfrissítést is. Emellett az új csomagok már az új 1.1-es verziós My Way szoftvert tartalmazzák, olyan hasznos funkciókkal megerősítve, mint a qwerty billentyűzet, az iPhone címlista integrálása, illetve a többpontos útvonaltervezés, ami az Amigo óta kimaradt az új változatokból. A 20 országos Kelet-Európa csomag 55, a kisebb régiós változat pedig 40 euróba kerül.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!