Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Nincs többé T-Kábel

Koi Tamás, 2009. október 01. 16:55
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Tegnap végleg megszűnt a T-Kábel, Magyarország egyik legnagyobb kábeltévé- és internetszolgáltatója. A cég a Magyar Telekom Csoport integrációs törekvései révén olvadt be az anyavállalatba.

hirdetés

A Magyar Telekom Csoport igazgatósága május végén tett javaslatot a cég száz százalékos tulajdonában álló T-Kábel, illetve annak leányvállalata, a Dél-Vonal Kft. beolvasztására.  Az összeolvadás a társaság korábbi közleménye szerint erősíti a társaság versenyképességét, valamint hatékonyabbá teszi annak működését - az ebből származó megtakarítás éves szinten elérheti az egymilliárd forintot.

A fúziót június végén hagyta jóvá a Magyar Telekom rendkívüli közgyűlése, miután a részvényesek elfogadták a független könyvvizsgáló nyilatkozatát az átalakulással érintett társaságok vagyonmérleg- és vagyonleltár-tervezeteiről, a jogutód társaság vagyonmérleg- és vagyonleltár-tervezetéről, az egyesülési szerződés tervezetéről és a vezető tisztségviselők írásbeli beszámolójáról.

A Magyar Telekom a fúzió után is teljesíti a T-Kábel és a Dél-Vonal előírt kötelezettségeit és vállalásait, így szolgáltatásait T-Home márkanéven továbbra is zavartalanul, változatlan formában és megszakítás nélkül nyújtja ügyfeleinek. Az érvényes szerződésekben foglalt kötelezettségeket automatikusan a jogutód Magyar Telekom vállalja át és teljesíti az egyesülés hatályba lépésének napjától. Az integrációval kapcsolatosan az érintett ügyfeleinket közvetlenül, részletesen tájékoztatja a szolgáltató.

A Magyar Telekom Csoport kábeltelevíziós- és internetszolgáltatásait már 2008 szeptemberétől T-Home márkanév alatt kínálja az ügyfeleknek, így az egyesülés kapcsán a lakossági ügyfeleknek gyakorlatilag semmiféle változásra nem kell számítaniuk.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!