Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Letölthető iPhone-ra az iGo My Way

Bodnár Ádám, 2009. augusztus 04. 09:15
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Júniusban elkészült, de csak most került be az Apple App Store-ba a Nav N Go által fejlesztett iGO My Way navigációs szoftver, amelynek futtatásához iPhone OS 3.0 szükséges.

Az alkalmazások egyben a térképeket is tartalmazzák, amelyek 2010 decemberig ingyenesen frissíthetők. A vállalat negyedéves rendszerességgel ígéri az update-eket, amelyek nem csak a térképeket, hanem magát az alkalmazást is érintik, az App Store-ban olvasható leírás szerint a szoftvert is folyamatosan csinosítják és újabb képességekkel ruházzák fel.

Az iGo My Way három változatban kapható, Nyugat-Európa terképpel 89 dollárba kerül, a teljes Európát magában foglaló verzió ára 119 dollár, az észak-amerikai térképeket tartalmazó változatért pedig 79 dollárt kérnek. A programok mérete 1 gigabájt közeli, illetve a teljes Európa-térképet tartalmazó változat esetén 1,4 gigabájt, ezért mindenképp ajánlott az iTunes-on keresztül megvásárolni és letölteni.

Az Apple a június közepén bejelentett iPhone OS 3.0-val tette lehetővé a "turn by turn" navigáció használatát. Az iGót az App Store-ban már megelőzték hasonló navigációs szoftverek, de a hazai felhasználók között alighanem az iGo aratja majd a legnagyobb sikert. Az Apple mobiljához készült navigációs szoftver nem a cég zászlóshajójaként funkcionáló iGO 8.3 adaptációja, hanem az annál jóval egyszerűbb, laikus felhasználók számára is könnyen értelmezhető iGO Amigo alapjaira épül.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.