Szerző: bzd

2000. augusztus 4. 00:46

Abit KT7

HIRDETÉS

A HardOCP-n megjelent egy Abit KT7 teszt. Ez alaplap az Abit SocketA megoldása. A lappal kapcsolatban fontos megemlítenünk az integrált Highpoint vezérlőnek köszönhetó ATA-RAID támogatást, az aktív hűtésű northbridge-t és a BIOS-ból állítható szorzót. A konklúzió szerint ez a legstabilabb(!) Athlon lap amit a HardOCP-s fiúk hosszú pályafutásuk alatt láttak. Reméljük hosszabb használat után is elmondható lesz róla ez. Ha tényleg olyan stabil, mint amilyennek mondják, az vajon annak köszönhető, hogy a KA7 (relatíve) nem volt épp a stabilitás és a gyorsaság mintaképe, azaz az Abit tanult a hibáiból?

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 18:55

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.