Szerző: bzd

2000. március 15. 20:47

Hogyan tuningoljuk Athlonunkat?

Az Aces Hardware-en olvasható egy rendkívül részletes cikk arról, hogy miként csikarhatjuk ki a maximumot Athlonunkból. A cikkben választ kaphatunk olyan kérdésekre, hogy hány Watt hőt ad le a procink, mely példányok a legjobban tuninglhatóak, valamint útmutatást kapunk a tuningolás mikéntjéhez. Érdekes olvasmány mindenkinek, akit érdekel a téma!

HIRDETÉS

Az Ace's Hardware-en olvasható egy rendkívül részletes cikk arról, hogy miként csikarhatjuk ki a maximumot Athlonunkból. A cikkben választ kaphatunk olyan kérdésekre, hogy hány Watt hőt ad le a procink, mely példányok a legjobban tuninglhatóak, valamint útmutatást kapunk a tuningolás mikéntjéhez. Érdekes olvasmány mindenkinek, akit érdekel a téma!

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 19:29

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.