:

Szerző: Vörös Péter

2000. augusztus 2. 14:54

Qualcomm Eudora Version 5.0 beta

A főbb újdonságok: groupware funkció, Palm támogatás és flame detektor. A beta verzió letölthető a Qualcomm Web-helyéről.

A legfőbb újdonság az Eudora Sharing Protocol. Ez lehetővé teszi azt, hogy a felhasználók munkacsoportokat definiáljanak a címjegyzékben a kontaktokból, és fájl könyvtárakat rendeljenek hozzá a munkacsoportokhoz és később automatikusan szinkronizálják a könyvtár tartalmát a munkacsoport tagjainak PC-jén lévő megadott könyvtárakkal. Pl. egy szerződéstervezetet a munkacsoport könyvtárba tesszük és ezáltal a munkacsoport összes tagjának könyvtárába elküldődik a tervezet üzenet küldéskor.

Az új Moodwatch funkció révén az e-mail üzenetek nyelvét lehet elemezni (egyelőre csak angolul), ezt lehet flame detektorként használni (kifelé menő üzeneteknél is). A Palm támogatás révén lehetőség van a meglévő POP3 account szinkronizálására és HTML üzenetek megjelenítésére a Palm-on, sőt az Eudora Internet Suite Version 2.0-ban van még egy beépített böngésző, amely a legtöbb Web-oldalat képes 'lekezelni' és támogatja a több e-mail account-ot is (beleértve a kábel nélküli ill. kábeles modemeket).

A végleges változat megjelenése augusztus-szeptemberre várható. A 4.x verziókhoz hasonlóan három különféle változat lesz az Eudora Version 5-ből is: egy 'light' változat limitált funkciókkal, egy hirdetésekkel megspékelt teljes változat és egy hirdetések nélküli 49,95 $-os teljes változat (online vásárlás esetén 39,95 $).

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 01:24

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.