Szerző: sammer

2000. július 31. 20:53

Nuclear Launch Detected

Ha szeretnél csatlakozni egy rendszeresen megrendezett multiplayer partyhoz, akkor neked szól a következő hír. A Nuclear Launch Detected (NLD) Lan-Party most elkészült weboldalán ismerkedhetsz meg a team-mel.

"A Nuclear Launch Detected Lan Party-t havonta szoktuk megrendezni Érden átlag 15-20 fő részvételével. A hálózat lelke egy 24 portos 10/100Mbit-es D-Link Switch, amit Cheese barátunk szokott nagylelkűen biztosítani számunkra. (Ezúton is köszönet neki érte) Általában a legtöbbet a következő gamékkal szoktunk játszani: Counter-Strike, Quake 3, Unreal Tournament. A Partykat szombat délelőtt szoktuk kezdeni és vasárnap délutánig tart, de előfordult már olyan is, hogy pénteken délután kezdtünk. Természetesen gépet és UTP-s hálókábelt valamint hosszabbítót mindenkinek magának kell hozni, valamint mindenkinek gondoskodnia kell a saját enni-innivalójáról. A beugró ami a terem bérleti díját fedezi 800-1000.-Ft között szokott változni. "

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról