Szerző: mz

2000. július 28. 20:02

Megújuló Lycos

A Microsoft, az Intel és a Lycos mai bejelentése szerint a Microsoft és az Intel fogják szállítani a Lycos Network elsődleges technológiai platformját. A fontos Internet-hubnak számító Lycos Network az Egyesült Államok világhálós felhasználóinak közel felét szolgálja ki. A Microsoft-szoftvert és Intel-alapú szervereket tartalmazó platform jelentősen megnöveli a jelenleg havonta 32 millió Lycos-ügyfél által igénybe vett Lycos Network teljesítményét, méretezhetőségét és megbízhatóságát. A fejlesztés a www.lycos.com és a my.lycos.com portálokat is érinti. A Microsoft és az Intel által biztosított technológia rövidebb átfutási idő mellett teszi lehetővé a Lycos számára az új termékek dinamikus piaci bevezetését.
A Microsoft és az Intel arról is beszámoltak, hogy új, elektronikus üzletviteli (e-business) együttműködésük keretében kategóriájukban egyedülálló, teljes körű e-business megoldásokat dolgoznak ki közös ügyfeleik számára, továbbá integrációs támogatással és egyéb szolgáltatásokkal is segítik a Lycos-hoz hasonló elektronikus vállalkozások sikerét. A Microsoft és az Intel technológiájára épülő fejlesztés már folyamatban van, és a Lycos Network oldalainak többségét - köztük a népszerű www.lycos.com portált is - érinti. A Lycos az Intel Pentium III és Pentium III Xeon processzorokkal működő nagyvállalati platformot, a Microsoft Windows 2000 operációs rendszert, valamint a közeljövőben bevezetendő Microsoft Application Center 2000-t használja az Internet gyorsan bővülő felhasználói és szolgáltatási bázisában felmerülő teljesítménybeli és rendelkezésre állási igények kielégítésére.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról