Szerző: sammer

2000. július 28. 03:20

Panzer General III: Scorched Earth bejelentése

A Mattel Interactive elérkezettnek látta az időt, hogy bejelentse a nagyon sikeres és népszerű Panzer General háborús stratégiai sorozat legújabb, harmadik részét. A új részt Panzer General III: Scorched Earth -nak nevezték el, és szeptemberben fog megjelenni szeretett PC-nkre. A játék a Panzer General 3D Assault motorját használja, és olyan új lehetőségekkel büszkélkedhet, ami minden eddiginél izgalmasabbá teszi a második világháborús harcokat. Tábornokként kell a szovjet seregeket Berlin elfoglalására vezetnünk, vagy a másik oldal, a németek élén kell Moszkvát elfoglalnunk.



További képek

A játék négy hadjáratában több, mint 250 küldetés kapott helyet, illetve hadjárattól függetlenül még további 40 egy- és többjátékos küldetés. Természetesen nem kell az összes ilyen küldetést végigjátszanunk, mivel a történet alakulásától függően kapjuk az újabb küldetéseket, és így rengeteg féle módon végig lehet menni a hadjáratokon. Ebben segítségünkre lesz egy stratégiai térkép, ahol részletesen meg lehet tervezni az egész megszállási folyamatot Moszkvától Berlinig, vagy éppen fordítva. Száznál több új 3D-s egység került a játékba, különböző fegyverek az orosz és a lengyel hadseregből és új, az eddigieknél áttekinthetőbb térképek. Ha meguntuk a négy hadjáratot, akkor az "ütközet generátor" gondoskodik az újabb öszzecsapásokról akár az amerikai, angol, német és orosz erők között is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról