Szerző: sammer

2000. július 27. 05:41

A MoHo bejelentése

A Take Two Interactive ma bejelentette a MoHo nevű futurisztikus akció/árkád játékát. A játék fejlesztésében volt Bullfrog tagok is részt vesznek.

A MoHo egy teljesen akcióra kiélezett játék, és egy különleges jövőbeli világban játszódik. A világ vezetői úgy gondolták, hogy sokkal hasznosabb célra is fel lehet használni az elítélteket mint, hogy csak az áramot fogyasszák a villamosszékben, ezért évezredek után újra legalizálták a gladiátor játékokat. Számításaik nagyon is bejöttek, hiszen az óriási nézettségű műsor sokkal több pénzt hozott az államkasszába, mint azt egyszerű kényszermunkával be lehetett volna hajtani. Ebben a játékban te a is kormány fogja vagy, és arra kényszerítenek, hogy sorstársaiddal együtt szórakoztasd az állampolgárokat az arénában. Az ítélet szerint amíg élsz, a rács mögött kell töltened napjaidat, az egyetlen kiút, ha megnyered a bajnokságot.

Előre szólok, nem lesz könnyű dolgod, ez nem csak egy kis vetélkedő. Itt felül kell kerekedned galaxis összes őrűlt bűnözőjén, akiket csak össze lehetett gyűjteni, hogy nézők trillióit szórakoztassák.

A játékban 80 különböző helyszínen kell majd megküzdened. Induláskor öt karakterből választhatod ki magadnak a legkedvesebbet. Mindegyikük különböző fizikai adottságokkal, képességekkel és különleges technikákkal rendelkezik, mint ahogy az egy jövőbeli alvilági rosszfiútól el is várható. A MoHo PSX-es változata most nyáron fog megjelenni, Dreamcast-re és PC-re pedig az év végén jelenik meg.

a címlapról

dualsense

0

Bemutatkozott a PS5 kontrollere

2020. április 8. 12:30

A Sony az elődökhöz képest alaposan átrajzolt vezérlője DualSense néven debütál.