:

Szerző: sammer

2000. július 27. 05:41

A MoHo bejelentése

A Take Two Interactive ma bejelentette a MoHo nevű futurisztikus akció/árkád játékát. A játék fejlesztésében volt Bullfrog tagok is részt vesznek.

A MoHo egy teljesen akcióra kiélezett játék, és egy különleges jövőbeli világban játszódik. A világ vezetői úgy gondolták, hogy sokkal hasznosabb célra is fel lehet használni az elítélteket mint, hogy csak az áramot fogyasszák a villamosszékben, ezért évezredek után újra legalizálták a gladiátor játékokat. Számításaik nagyon is bejöttek, hiszen az óriási nézettségű műsor sokkal több pénzt hozott az államkasszába, mint azt egyszerű kényszermunkával be lehetett volna hajtani. Ebben a játékban te a is kormány fogja vagy, és arra kényszerítenek, hogy sorstársaiddal együtt szórakoztasd az állampolgárokat az arénában. Az ítélet szerint amíg élsz, a rács mögött kell töltened napjaidat, az egyetlen kiút, ha megnyered a bajnokságot.

Előre szólok, nem lesz könnyű dolgod, ez nem csak egy kis vetélkedő. Itt felül kell kerekedned galaxis összes őrűlt bűnözőjén, akiket csak össze lehetett gyűjteni, hogy nézők trillióit szórakoztassák.

A játékban 80 különböző helyszínen kell majd megküzdened. Induláskor öt karakterből választhatod ki magadnak a legkedvesebbet. Mindegyikük különböző fizikai adottságokkal, képességekkel és különleges technikákkal rendelkezik, mint ahogy az egy jövőbeli alvilági rosszfiútól el is várható. A MoHo PSX-es változata most nyáron fog megjelenni, Dreamcast-re és PC-re pedig az év végén jelenik meg.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 11:23

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.