Szerző: Barna József

2001. október 25. 01:16

HWSW közlemény

HWSW közlemény

HWSW közlemény

Olvasóink segítségét kérnénk annak érdekében, hogy a MASMI Hungary szervezésében zajló, internetfelhasználási szokásokat vizsgáló felmérés a HWSW szempontjából is releváns lehessen. Ezért arra kérjük olvasóinkat, hogy amennyiben tudnak némi időt szakítani a kérdőívek kitöltésére, járuljanak hozzá a vizsgálat sikerességéhez.

A "The Internet Monitor" a legnagyobb Internettel foglalkozó kutatás a világon, melyet a holland Pro Active International végez félévente közel 40 országban. A felmérésekben nemzetközileg is meghatározó szerepet játszó, független piackutató cégek és mintegy 1500 weboldal vesz részt. A magyarországi kutatást a MASMI Hungary Piackutató Intézet irányítja. A felmérési sorozat célja az Internet fejlesztése az internethasználók széleskörű igényeinek felmérésén keresztül.

A kérdőívek kitöltése során megadott személyes adatatokat a felmérést végző cég nem szolgáltatja ki harmadik félnek, azok a későbbiekben nem képezik tárgyát semmilyen marketing-tevékenységnek. Internetfelhasználói szokásaitól függően a kérdőív kitöltése 10-20 percet vehet igénybe.

A kérdőívet olvasóink a Pro Active honlapjáról érhetik el.

Előre is köszönjük az együttműködést,

A HWSW szerkesztősége

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról