:

Szerző: Bodnár Ádám

2000. július 26. 22:51

NVIDIA Quadro2 screenshotok

Bár többen kételkednek a módszer sikerességében, mégis működik: az NVIDIA GeForce 2 GTS chipes kártyák kis barkácsolással Quadro2-vé alakíthatók - legalábbis formálisan. Ennek akkor lehet jelentősége, ha valaki a Quadro2-höz optimalizált meghajtóprogramokat akarja telepíteni, vagy a grafikus szoftverek által kínált speciális funkciókat szeretné kihasználni.

Egyelőre olvasóinknak be kell érnie néhány screenshottal, amiket Menyus készített. Az átalakított kártyáról készült képek és teszteredmények is hamarosan következnek. Tehát:

Amennyiben akad olyan bátor jelentkező, aki képes pontosan elmagyarázni az olvasóknak, mikor milyen előnyt jelent egy ilyen átalakított kártya, kérem jelentkezzen. Sajnos én nem értek a professzionális grafikus alkalmazások lelkivilágához. :(

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 1. 23:49

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.