Szerző: bzd

2000. szeptember 25. 20:13

Bari szigetelése

Bari lázasan dolgozik új vízhűtésén, melynek előkészületeiről már többször is beszámoltam . Ahhoz, hogy egy hűtőkompresszorral is megbolondíthassa a rendszert először a proci páramentes szigetelését kényszerült tökéletesíteni, mert sajnos az
Bari lázasan dolgozik új vízhűtésén, melynek előkészületeiről már többször is beszámoltam. Ahhoz, hogy egy hűtőkompresszorral is megbolondíthassa a rendszert először a proci páramentes szigetelését kényszerült tökéletesíteni, mert sajnos az eddigi megoldás nem bizonyult megfelelőnek. Íme az új, hungarocellből készült szigetelés:Sokan szembesülnek a cloudos számlájuk elhízásával. Mint ahogyan a test számára is lehetséges egy jó étrend kialakítása a súlyfelesleg elkerülése érdekében, úgy egy kis tervezéssel a felhő költségei optimalizálhatók. Többek között ilyen témákkal foglalkozik a december 9-i HWSW meetup.

a címlapról

Hirdetés

FinOps: a fájdalommentes diéta titka a felhőben

2021. december 8. 23:25

Sokan szembesülnek a cloudos számlájuk elhízásával. Mint ahogyan a test számára is lehetséges egy jó étrend kialakítása a súlyfelesleg elkerülése érdekében, úgy egy kis tervezéssel a felhő költségei optimalizálhatók. Többek között ilyen témákkal foglalkozik a december 9-i HWSW meetup.