:

Szerző: haszprus

2000. március 14. 22:31

Microsoft Office 2000 SR-1 a következő héten

A Microsoft az elsõ nagy Office 2000 szervíz csomagjának kiadását a következõ hétre, március 21-re tervezi. Ez a dátum még változhat, ha bármilyen utolsó percben bejövõ hibát észlelnek.
A Relase Candidate 1-et (RC1) a tesztelõk kb. két héttel ezelõtt kapták meg, de a kisebb kiadások a Microsoft legbelsõbb köreiben maradtak tesztelésre. Az SR-1 az Internetrõl szabadon letölthetõ lesz, ill. megrendelhetõ lesz CD-n, és integrálják majd az Office 2000 elkövetkezendõ OEM verziójába is.
Az SR-1 számos hibajavítást és néhány új funkciót is tartalmaz. Mérete 100 MB körüli, a béta tesztelõk szerint. Az összes nagyobb Office alkalmazás frissítésre kerül általa. Megemlítendõ még, hogy az SR-1 jobb integrációra képes majd a Windows 2000-ben, és tartalmazni fogja az IE5 egy újabb verzióját, az IE 5.01-et. [news.hu, WinInfo]

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 23:59

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.