Szerző: mz

2000. július 20. 19:44

HP - Triad Kft. együttműködés

A Hewlett-Packard Magyarország és a Triad Kft. arra készül, hogy az amerikai Checkfree cég technológiáját felhasználva, teljes körű megoldást nyújtson azoknak a vevőknek, akik az Internet adta lehetőséget kihasználva szeretnének partnereiknek ill. ügyfeleiknek elektronikus számlamegjelenítési és fizetési lehetőséget nyújtani.
A Triad Kft. által képviselt CheckFree cég rendelkezik azzal a tech-nológiával, amelynek segítségével a meglévő informatikai rendsze-rekből kinyerhető adatok rendkívül gyorsan, néhány hét alatt megjeleníthetők az Interneten. A megoldás az Elektronikus Számlamegjelenítés és Fizetés (Electronic Bill Presentment and Payment - EBPP) nevet viseli.
A technológia alkalmazásával megvalósított megoldások közvetlenül kapcsolódhatnak Internetes elszámoló házhoz (Automated Clearing House - ACH) is.
Az együttműködés keretében a HP fővállalkozásában a HP és a Triad szekemberei biztosítják mindazokat a hardver, szofver, biztonsági és implementációs szolgáltatásokat, amelyek egy internetes alkalmazásnál felmerülnek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.