Szerző: Bőle György

2000. július 20. 01:51

ALI chipset Athlonhoz

A hol el-, hol feltűnő DDR chipset, mely az Acer Laboratories (ALI) nevéhez fűződik, újra megjelenni látszik. Az Athlon processzorokhoz készülő lapkakészlet bemutatása a jövő hétre várható.
A taiwani ALI az eredetileg e hétre, a Platform 2000 konferenciára tervezett indulást kénytelen volt eltolni, mivel nem készültek el a végleges tesztek. Így valószínűleg július 26. lesz az a dátum, amikor megjelenik az első Athlon DDR chipkészlet.

Az elkövetkezendő egy-két hónapban több hasonló bejelentés (ill. bemutatás) is várható, mert az AMD, a VIA, a SIS, és a Micron Technology is dolgozik Athlon platformok számára készülő, DDR memóriát támogató alaplapi chipset-en.

A hír eredeti verziója az EBnews-on található, és tulajdonképpen ez a forrása az összes külföldi lap által lehozott hasonló témájú anyagnak. Sajnos az eredeti hír tartalmaz jó néhány ellentmondást (ennek ellenére lehozták mindenhol...), ugyanis sikerült a hírbe némi DDR notebook chipset-es "kuszaságot" is belerakni. A mi verziónk ennek egy kicsit átszabott, korrigált változata.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról