Szerző: mz

2000. július 19. 21:22

WinRT-USB fejlesztőkészlet

A Bsquare ma bejelentette WinRT-USB fejlesztői készletét, mellyel a programfejlesztők ellenőrzést nyernek az USB portra csatlakozó hardvereszközök felett, Windows 2000 és Windows 98 operációs rendszerek alatt, mindezt a - a cég szerint - bonyolult használatú Windows Device Driver Kit nélkül. (Ugyanezen cég volt nemrég az, aki USB illesztőprogramot kínált NT 4.0 alá, mely gyárilag nem támogatja az USB eszközök használatát.)
A WinRT-USB USB hardvert kezelő alkalmazások rekordidejű fejlesztését teszi lehetővé az említett két rendszer alatt. A Microsoft rendszerei támogatják a nyomtatókat, egereket, botkormányokat, de az ezeken kívül eső eszközkategóriák tagjaihoz általában kernel módban futó ügyfél-illesztőprogramot kell fejleszteni. Az új programocsomag az illesztőprogramok fejlesztését az alkalmazásfejlesztés szintjére emeli és egyszerűsíti.
További szolgáltatásai:
Win32 C/C++ fejlesztés a Windows DDK ismerete nélkül
Visual Basic és egyéb fejlesztői környezetek támogatása Active-X közbeiktatásával
Minden USB mód támogatása: Control, Interrupt, Bulk és Isochronous
Varázslók a fejlesztéshez

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról