Szerző: Bányai György

2009. április 14. 14:41

Az MSI bemutatta eddigi legkisebb noteszét játékosok számára

Az MSI bemutatta GX403 noteszgépét, mely a gyártó eddigi legkisebb, kifejezetten játékosoknak szánt modellje. A notesz 14 hüvelykes kijelzővel, NVIDIA GeForce GT 130M videochippel, valamint Core 2 Duo processzorral csábítja a felhasználókat.

[HWSW] Az MSI bemutatta GX403 noteszgépét, mely a gyártó eddigi legkisebb, kifejezetten játékosoknak szánt modellje. A notesz 14 hüvelykes kijelzővel, NVIDIA GeForce GT 130M videochippel, valamint Core 2 Duo processzorral csábítja a felhasználókat.

Az MSI ma bejelentette legújabb, egyben legkisebb kijelzővel szerelt olyan noteszgépét, mely játékok futtatására szakosodott. A GX403 14 hüvelykes kijelzőt tart az 1,3 megapixeles webkamerával ellátott kávájában, a kijelző 1280x800 pixelét egy 256 megabájt DDR3 tárral gazdálkodó NVIDIA GeForce 130M grafikus chip tartja mozgásban. A notesz akár 500 gigabájtos merevlemezzel is megvásárolható.

Az MSI GX403 processzorai az Intel Core 2 Duo családból kerülhetnek ki, amelyeket egyetlen gombnyomással névleges órajelnél gyorsabban is járathat a felhasználó. A gépbe maximálisan 4 gigabájt rendszermemória telepíthető, optikai meghajtóként pedig egy Blu-ray lejátszó is választható. A GX403 rendelkezik HDMI-porttal, a beépített gigabites sebességű vezetékes hálózati csatolót kiegészítő 802.11 b/g vezeték nélküli hálózati adapterrel, valamint Bluetooth 2.0 +EDR rádióval is.

A 2,2 kilogrammos, 330x240x37 milliméteres, öt üzemmódot (játék, mozi,prezentáció, irodai és akkukímélő) átfogó energiagazdálkodási rendszerrel rendelkező noteszgép hatcellás akkumulátorból nyeri a működéshez szükséges energiát. A gép oldalán két USB-kaput, ExpressCard kártyarést, eSATA-portot is felfedezhetünk, melyeket négyféle formátummal (SD, MMC, Memory Stick-változatok) szót értő flash-kártyarés egészít ki. A gép árával, valamint a forgamazás megkezdésének dátumával kapcsolatban a gyártó nem közölt részleteket.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról