Szerző: bzd

2000. július 18. 22:25

SocketA tuning alaplappal: Mégis lehetséges?!?

A napokban egy Hiroji névre hallgató japán emberke honlapján közzétette, hogy hogyan kell megbütykölni a FIC AZ11-et, hogy az képessé váljon a szorzó állítására. Csak egy baj volt: Az oldal japánul íródott, de ma Hiroji végre angolul is közzétette felfedezését. Azért kell megemlítenünk ezt az írást, mert ez bizonyítja, hogy a SocketA procik szorzólock-ja kikerülhető az alaplappal. A szorzó állítására hivatalosan is képes alaplapoknál (Abit KT7, ASUS A7V) átalakításra sem lesz szükség!
    "I modified MB (FIC AZ11) and succeeded in the multiple change of Duron. CPU was not modifying it at all."
Azaz a procihoz nem nyúlt, csak az alaplapot piszkálta... Van aki pont fordítva csinálta, és a processzoron állította át a "Golden bridge"-eknek nevezett kis érintkezőket. Akkor most hol a beígért szorzólock??? Korai még az öröm (de nem alaptalan), tehát mielőtt a nagy éljenzésben valaki leveri a monitort előbb várjuk meg, míg több forrásból is megerősítik a hírt...

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról