Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Akár 11 órányi akkumulátoros üzemidő is elérhető a Samsung új netbookjával

Bányai György, 2009. március 23. 12:56
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Samsung a nemzetközi bemutató előtt pár nappal megszellőztette új, matt színekben készülő netbookját, mely nagykapacitású akkumulátor segítségével akár 11 órán keresztül is nélkülözheti a hálózati konnektort.

[HWSW] A Samsung a nemzetközi bemutató előtt pár nappal megszellőztette új, matt színekben készülő netbookját, mely nagykapacitású akkumulátor segítségével akár 11 órán keresztül is nélkülözheti a hálózati konnektort.

A Samsung NC310 a gyártó legfrisebb terméke a netbook-kategóriában, benne 10,1 hüvelykes, 16:9 képarányú fényes kijelző található, melyen 1024x576 pixel alkot képet. A színes burkolat alatt 1 gigabájtnyi rendszermemória, valamint 160 gigabájtos merevlemez található, ám a gyártó még nem árulta el, hogy az Intel, vagy a VIA szállítja a processzort.

A bugyikék, fekete, mattbarna, valamint mélykék színekben választható NC310 segytségével gond nélkül kapcsolódhatunk az internethez, van benne 802.11 b/g vezeték nélküli hálózati csatoló, melyet egy Bluetooth-adapter is kiegészít. Ha a vásárló kéri, a netbook az extralistáról WiMAX-, valamint HSDPA-modulokkal is tovább bővíthető.

A Sony VAIO frissebb noteszgépeihez hasonló billentyűzettel ellátott NC310 az 1,23 kilogrammjával nem lesz a legkönnyebb netbook, normál akkumulátora azonban 5 óráig is kitarthat. Ha ez kevésnek bizonyulna, választható a géphez egy nagykapacitású változat is, mely 11 órányi üzemidőt ígér. A Samsung pár napon belül közli a szállítási dátumot, valamint a javasolt fogyasztói árat.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A HWSW októberben induló gyakorlatorientált, 10 alkalmas, 30 órás online képzéseire most early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni!