Szerző: Bányai György

2009. március 13. 16:19

Minden-egybe asztali géppel jelentkezett a Dell

Formás burkolat ad otthont a Dell legújabb all-in-one számítógépének, amely érintőkijelzőt is kapott.

[HWSW] Formás burkolat ad otthont a Dell legújabb all-in-one számítógépének, amely érintőkijelzőt is kapott.

A Dell Studio One 19 elsőre az Apple iMac-re hasonlít. Bár kijelzője nem olyan nagy mint az iMacé, érintésérzékeny. A panel 16:9 képarányú, ám a felbontása mindössze 1366x768 pixel. Ha az érintőképernyős kezelhetőség nem feltétlenül szükséges, a gép választható enélkül is, természetesen ekkor az ára is alacsonyabb.

A kijelző mögötti területet Core 2 Duo, vagy akár Core 2 Quad processzorok is fűthetik, ezeket akár 4 gigabájnyi rendszermemória is kiszolgálhatja. A háttértár hagyományos 3,5 hüvelykes merevlemez, mely a alapesetben 750 gigabájtnyi adatot képes elnyelni. A gépház oldalán található rés várja az optikai lemezeket, a széria DVD-író akár Blu-ray meghajtóra is cserélhető. A Studio One 19-ben NVIDIA GeForce 9200 vagy 9400 grafikus chip teljesíthet szolgálatot.

A Dell Studio One 19 fényes fehér burkolatának bal oldala SD/SDHC-memóriakártyákat fogató réssel, két USB-kapuval, valamint a hang ki-és bemenetekkel egyszerűsítheti a felhasználó életét. A számítógép Japánban, 1540 dolláros indulóáron kezdi meg a pályafutását, de kis csúszással az európai és tengerentúli piacokra is megérkezik, de ide már sokkal olcsóbban, az USA-ban a celeronos alapváltozat 699 dollárért vihető.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról