Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Szép csendben új Samsung médialejátszó lépett színre

Bányai György, 2009. március 12. 16:39
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Samsung bemutatta legújabb médialejátszóját, mely a külsőt illetően igazodik a gyártó hagyományaihoz, memóriájában pedig 8 vagy 16 gigabájtnyi zene, illetve film férhet el.

hirdetés
[HWSW] A Samsung bemutatta legújabb médialejátszóját, mely a külsőt illetően igazodik a gyártó hagyományaihoz, memóriájában pedig 8 vagy 16 gigabájtnyi zene, illetve film férhet el.

A Samsung YP-Q2 leginkább a jelenleg forgalomban lévő YP-S3-ra emlékeztető, ám annál kissé szögletesebb külsőben mutatkozott be, fő díszítője az a krómszegély, mely az S3 oldalán, vagy akár a gyártó Omnia mobiltelefonján is megtalálható. A kis lejátszó meglepően vékony, a megszokott csatlakozóval ellátott fülhallgató aljzata el sem fér benne rendesen, kidomborodik a burkolat hátoldalán.

A 4,83x10,2x10 milliméteres Q2 akkumulátora kereken 50 órányi zenehallgatás tesz lehetővé, azonban a filmlejátszás során "csak" két hosszabb kasszasikerre elegendő a telep kapacitása, 4 óra elteltével tölteni kell. A készülék 2,4 hüvelykes kijelzője 240x320 képpontból áll, mely igen finom képet eredményez a kisméretű panelen.

A lejátszó FLAC, MP3, OGG, WMA kódolású zenéket ért meg, filmek közül pedig azokat játssza le, melyek MPEG4 vagy WMV kódolásúak. A képnézegető funkció JPEG-fotók megjelenítését takarja. Az FM-rádiót is tartalmazó, 8, illetve 16 gigabájtos, fekete és fehér színekben érkező médialejátszó árát a gyártó egyelőre nem közölte, emellett azt sem árulta el, mikortól vásárolható majd meg.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.