:

Szerző: mz

2000. július 17. 23:59

Kijavították a Gateway gépeiben a hibát

A Gateway folytatja 1 GHz-es Select modelljeinek szállítását, miután a cég emberei sikeresen izolálták és megoldották a számítógépeknél jelentkező hibákat. Az 1 GHz-es AMD Thunderbird processzorokat használó konfigurációk ennek ellenére a gépek nem lesznek azonnal elérhetők, a cég először elmaradt rendeléseinek teljesítésére koncentrál.
A cég szóvivője szerint igyekeznek tőrődni az eddig türelmesen várakozó ügyfelekkel - ez mindenesetre kedves gesztus.
A hónap elején a cég a Thunderbird processzorokat klasszikus, nem integrált gyorsítótárral felszerelt Athlon chipekkel kényszerült helyettesíteni. A vállalat elmondása szerint a felfedezett hiba lefagyásokhoz vezethetett, okát az alaplapban vagy a tápellátásban vélték felfedezni. A probléma most megoldódni látszik: a hibás az alaplap volt; ám a hibáról bővebbet nem tudni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 23:53

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.