Szerző: mz

2000. július 17. 20:35

Attachmate - Kea! X

Az Attachmate kibocsátotta a KEA! X Enterprise 2000 és a KEA! X 5.0. szoftvert. A KEA! X Enterprise 2000 önálló, a Microsoft által bevizsgált Windows 2000 megoldás a vállalati alkalmazások legszélesebb körének eléréséhez, beleértve az X Window, 3270, 5250, és VT alkalmazásokat is. X Window alkalmazások eléréséhez a KEA! X Enterprise 2000 a lehető legkorszerűbb Attachmate PC X szervert, a teljes funkcionalitású multi-hoszt vállalati alkalmazásokéhoz pedig az Attachmate EXTRA! Enterprise 2000-t tartalmazza.

A KEA! X 5.0 UNIX környezetekhez tervezett, egyszerűen kezelhető, sokoldalú PC X kiszolgáló, amely a megszokott Microsoft Windows-ba integrálja, azon belül jeleníti meg a grafikus X Window kezelői felületet. Windows 2000 Ready, összehangolja a Windows desktop-ot a vásárló alapvető fontosságú X Window alkalmazásaival, lehetővé teszi, hogy a felhasználó párhuzamosan dolgozhasson X és Windows környezetben.

A KEA! X Enterprise 2000 jellemzői
A Windows 2000 hitelesített KEA! X Enterprise 2000 teljes mértékben kihasználja a Windows 2000 technológiák előnyeit, beleértve a Terminal Szerver támogatást, az önjavító alkalmazásokat, a központi felhasználói profilokat és a továbbfejlesztett tápfeszültség-kezelést. Az OpenGL támogatással a megoldás tartalmazza a nagyteljesítményű PC X Szervert a gyors alkalmazás-megjelenítéshez, és multi-hoszt elérési komponenseket mind az EXTRA! Enterprise 2000-ből, mind az Attachmate grafikus FTP klienséből.

A KEA! X 5.0 jellemzői
A KEA! X 5.0 teljes TCP/IP támogatást nyújt a jól bevált PC X szerverrel, beleértve a legkorszerűbb VT, NFS, és FTP funkcionalitást. Magában foglalja az X protokoll legújabb verziójának támogatását, a megnövelt teljesítményű X alkalmazás-megjelenítést és a korszerű másolási támogatást. Megvan benne az Attachmate KEA! 420 5.1, és behívásos modemes munkához a kis sávszélességű dinamikus Low Bandwidth X (LBX) támogatás is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról