Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Hivatalosan is bemutatkozott az LG új csúcskategóriás mobilja

Bányai György, 2009. február 09. 15:01
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az LG új zászlóshajót állít a mobiltelefon-kínálatának csúcsára. Az ARENA KM900 a Mobile World Congress rendezvényen lesz először látható, benne vezeték nélküli hálózati csatolóé, HSDPA-modulé, valamint erős multimédiás képességeké a főszerep.

[HWSW] Az LG új zászlóshajót állít a mobiltelefon-kínálatának csúcsára. Az ARENA KM900 a Mobile World Congress rendezvényen lesz először látható, benne vezeték nélküli hálózati csatolóé, HSDPA-modulé, valamint erős multimédiás képességeké a főszerep.

Az LG ARENA akár 7,2 Mbit/s sebességgel is forgalmazhatja az adatokat, de lefedettség, vagy előfizetés hiányában akár Wi-Fi csatolója is használható az adattovábbításra. A három hüvelykes, 800x480 képpontos kijelző érintésérzékeny, mely az adatbevitel egyetlen eszköze, mert a fém, vagy fémhatású gépházon hagyományos billentyűzetet nem találunk.

LG Arena KM900

A mobil hátoldalán 5 megapixeles, autofókuszos fényképező van, melynek felbontása ugyan a Samsung új telefonjainak kameráitól elmarad, de így is több mint elegendő részletet ad. Ez a fényképező mozgókép-felvételre is alkalmas, a gyártó azonban a felbontásról és a frissítésről kapcsolatban pontos számok helyett a DVD-minőséget említette.

A KM900 része egy aGPS-vevő is, így a telefonból a helymeghatározás lehetőségét sem kell hiányolnunk. A gyártó büszke a készülék S-Class kezelőfelületére, mely nem nélkülözi a 3D-s elemeket sem, igaz ennek fürgeségéről csak a fotók alapján nem bizonyosodhatunk meg, bár hagyatkozhatunk Dr. Skott Ahn, az LG Electronics mobil üzletágának vezetőjének szavaira is, ő direkt, intuitív és a dinamikus jelzőkkel illette.

A mobil akkumulátora 300 órányi készenléti időt kínál és 230 percnyi beszélgetést tesz lehetővé. A DivX és XviD-állományokkal hivatalosan is elboldoguló, FM-rádióval szerelt okostelefon árával és piaci bevezetésének időpontjával kapcsolatban nem tudhatjuk a részleteket, egyelőre csak annyi biztos, hogy először a Barcelonába, a Mobile World Congress rendezvényre látogatók nézhetik meg testközelből.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.