Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Felhajtás nélküli érkezett meg a Samsung belépőszintű kompaktja

Bányai György, 2009. február 09. 12:17
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Samsung sem veszi a belépőszintű fényképezőgép kategóriát félvállról, igaz, különösebb csinnadratta nélkül mutatta be automata, 8 megapixeles kompaktját, mely háromszoros közelítésre alkalmas.

[HWSW] A Samsung sem veszi a belépőszintű fényképezőgép kategóriát félvállról, igaz, különösebb csinnadratta nélkül mutatta be automata, 8 megapixeles kompaktját, mely háromszoros közelítésre alkalmas.

A Samsung ES10 azok igényeit elégítheti ki, akik most veszik első fényképezőgépüket, ők jellemzően ma a fiatalok közül kerülhetnek ki. A sallangmentes, különösebb díszítőelemek nélküli burkolat -- bár olcsó gépről van szó -- a túlzónak nem mondható hajlataival és sima felületekkel próbál eleganciát sugározni. Ha a választott anyagok minősége a burkolat stílusához jól passzol, sikerülhet is neki.

A Samsung ES10 képérzékelője egy 1/2,5 hüvelykes, 8,1 megapixeles CCD, mely előtt az optika háromszoros közelítést kínál, és sajnos 38 milliméterről indítja a zoomot. A gép elektronikája az érzékenységet ISO 1600-ig változtathatja, Ennek emelése az egyetlen fegyver a rossz fényviszonyok melletti éles képekért, mert optikai, vagy szenzoreltolás elvén üzemelő rázkódásvédelem nem található a lehetőségek között.

Samsung ES10

A kompakt arcfelismerő autofókusza mosolyidőzítésre és pislogásérzékelésre is képes, emellett bevárhatja a csoportképek készítésekor a fotóst, mert az autofókusz észleli, ha a képmezőn található személyek száma emelkedik. A VGA-felbontású klipeket 30 képkockás frissítéssel rögzíteni képes kamera SD/SDHC kártyákat fogad, piaci bemutatkozásának időpontja és ára egyelőre még nem ismert.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.