Szerző: zimi

2008. december 18. 09:54

Átlátszó festékkel dolgozó különleges digitális nyomda a Canontól

A Canon bejelentette imagePRESS C1+ ötszínű, közepes kapacitású digitális nyomdájának európai bevezetését. A készülék átlátszó toner moduljának köszönhetően a nyomdagépen belül képes speciális felületet (finisht) adni a nyomatoknak. Az olajmentes fixálással dolgozó eszköz ofszet minőségű nyomatokat produkál.

[HWSW] A Canon bejelentette imagePRESS C1+ ötszínű, közepes kapacitású digitális nyomdájának európai bevezetését. A készülék átlátszó toner moduljának köszönhetően a nyomdagépen belül képes speciális felületet (finisht) adni a nyomatoknak. Az olajmentes fixálással dolgozó eszköz ofszet minőségű nyomatokat produkál.

Az új technológiának köszönhetően a "szimpla" nyomtatáson és a proof készítésen túl a felhasználók fémszerű hatást érhetnek el, illetve fényes vagy matt bevonattal láthatják el a nyomatokat. Vízjelek hozzáadása szintén megoldható az imagePRESS C1+ nyomdagéppel, ami kiterjeszti az előállítható nyomatok körét.


Canon imagePRESS C1 Plus

Lehetséges a gyártó közleménye szerint fotóalbumok, csomagolások, bizalmas jelentések, poszterek, valamint általános reklámanyagok készítése a komplett digitális nyomdai készülékkel. A Canon a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben különösen nagy versenyelőnyként kommunikálja, hogy az új átlátszó festék technikával és a megfelelő alkalmazásokkal jelentősen nő a digitális nyomtatókon az egyetlen gombnyomásra elvégezhető feladatok köre.

A Canon imagePRESS C1 termékének utódját, a C1 Plust fénymásoló szalonok, nyomtatási szolgáltatók, reklámirodák, kreatív ügynökségek, valamint tervezőcégek részére ajánlja a gyártó.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról