:

Szerző: sammer

2000. július 15. 15:02

John Carmack és az Xbox

A PlanetXbox-on megjelent hír szerint az id Software-es John Carmack a jövőben a Microsoft-nak fog az Xbox-on dolgozni, mint technikai tanácsadó. Az id Software még nem jelentette be, hogy játékokat fejlesztenének Xbox-ra, így csak találgatni lehet, hogy ennek mi lesz az eredménye. John Carmack nagyszerű segítség lenne, hiszen rengeteg tapasztalatot szerzett már eddigi munkái során, és valószínű hogy ezekkel az ismeretekkel remekül tudná segíteni a Microsoft-ot. A technológiai tanácsadáson kívül nem valószínű, hogy komolyabban akar foglalkozni az Xbox-szal, hacsak nem készül játékokat írni rá. Lehet hogy az új DOOM-ot már a Microsoft konzolán fogjuk látni? Ezt egyenlőre nem lehet tudni, sem a Microsoft-tól, sem az id Software-től nem érkezett még részletesebb információ.

Forrás: PlanetXbox

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 11:29

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.