Szerző: zimi

2008. december 15. 11:12

Megjelent az első mobil hibrid hőnyomtató az Avery Dennisontól

A címkenyomtató megoldásairól ismert amerikai Avery Dennison bemutatta az első ipari kivitelű mobil hibrid hőnyomtatóval, mely vezeték nélküli csatlakozással is rendelkezik.

[HWSW] A címkenyomtató megoldásairól ismert amerikai Avery Dennison bemutatta az első ipari kivitelű mobil hibrid hőnyomtatóval, mely vezeték nélküli csatlakozással is rendelkezik.

A nemrégiben piacra dobott Monarch Sierra Sport4 9493 a gyártó szerint az első igazán mobil, sokféle közlekedési eszközön alkalmazható hibrid hőnyomtató. Kifejezetten ipari környezetbe, ellenálló burkolattal tervezték a kategóriájában belépő szintre pozicionált készüléket. Kialakítása lehetővé teszi, hogy járművekre szereljék.

Hordozható kézzel vagy vállszíjjal is. Logisztikai feladatok ellátásához tervezték a Monarch Sierra Sport4 9493-at, a helyszíni, azonnali nyomtatás lehetősége révén megszabadulhatunk a címkék előzetes elkészítésének és válogatásának terhétől. Számos csatlakozási lehetőséggel rendelkezik a berendezés, így villás targoncára is rögzíthető, tápellátását akár automatikusan váltja a beépített, saját akkumulátor és a jármű áramforrása között.

Egy direkt termál és hőtranszfer elven is használható nyomtató modul köré épül a készülék, így szabadabban választhatunk médiát illetve olcsóbbá tehetjük a nyomtatást. Egy monokróm, de grafikus LCD segíti az eszköz kezelését, melyet nemzetközi karakterkészlettel szereltek fel. Kompatibilitási okokból rendelkezik RS232 csatlakozással, de igénybe vehető vezeték nélkül, Bluetooth kapcsolaton is.

a címlapról