Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Magyarországon is elérhető lesz az Epson nyomtatók webes flottafelügyelete

zimi, 2008. december 09. 15:51
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Még a Photokina alkalmával jelentette be az Epson myEpsonPrinter.eu szolgáltatását, amely a nagy ormátumú nyomtatók, vagy nyomtatókból álló flották távoli menedzselését és hatékonyabb támogatását teszi lehetővé. A szolgáltatás hamarosan itthon is elérhetővé válik.

hirdetés
[HWSW] Még a Photokina alkalmával jelentette be az Epson myEpsonPrinter.eu szolgáltatását, amely a nagy ormátumú nyomtatók, vagy nyomtatókból álló flották távoli menedzselését és hatékonyabb támogatását teszi lehetővé. A szolgáltatás hamarosan itthon is elérhetővé válik.

Az myEpsonPrinter.eu szolgáltatás lehetővé teszi a nagy formátumú (LFP) Epson Stylus Pro készülékek tulajdonosai számára, hogy saját nyomtatóikat akár távolról, egy webes felületen keresztül menedzseljék. A nyomtatók minden szükséges információt átküldenek az EpsonPrinter.eu szerverének, ahova belépve a rendszergazda nyomon követheti minden egyes készülék állapotát, de ugyanitt értesítést is kap a szükséges karbantartási intézkedésekről, emellett a folyó nyomtatási munkák pontos költségeit is nyomon követheti.

A rendszer lehetőséget biztosít továbbá az üzleti lehetőségek jobb kihasználásával a vevők és eladók közötti kapcsolat erősítésére. A portál a támogatás irányából is segítséget kíván nyújtani az üzemeltetésben, ennek érdekében a szerződéses karbantartó partnereket is bekapcsolja a rendszerbe, így késlekedés és telefonálgatás nélkül értesül a szerviz a tennivalókról, megmentve a felhasználót a gépleállásoktól. A gyártó garantálja a szolgáltatás keretében a számára szolgáltatott és általa továbbszolgáltatott adatok biztonságát.

Az Epson három éven át ingyen nyújtja az amúgy fizetős myEpsonPrinter.eu szolgáltatását az új Epson Stylus Pro GS6000 nyomtatókhoz, amelyek a gyártó környezetkímélő oldószeres tintáját alkalmazzák. Azok is ingyen juthatnak a szolgáltatáshoz, akik megrendelik az Epson bármelyik Cover+ garanciakiterjesztési csomagját is.

Az új rendszer kapcsolódik az Epson Collect&Recycling programjához ismelynek keretében az Epson díjmentesen összegyűjti a kiürült tintapatronokat a felhasználóktól, aki a leadott tintapatronok fejében kredit pontokat (PrintCredits) kap, melyeket akciók keretében, illetve jutalompontokként használhat majd fel.

4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!