Szerző: zimi

2008. december 9. 15:51

Magyarországon is elérhető lesz az Epson nyomtatók webes flottafelügyelete

Még a Photokina alkalmával jelentette be az Epson myEpsonPrinter.eu szolgáltatását, amely a nagy ormátumú nyomtatók, vagy nyomtatókból álló flották távoli menedzselését és hatékonyabb támogatását teszi lehetővé. A szolgáltatás hamarosan itthon is elérhetővé válik.

[HWSW] Még a Photokina alkalmával jelentette be az Epson myEpsonPrinter.eu szolgáltatását, amely a nagy ormátumú nyomtatók, vagy nyomtatókból álló flották távoli menedzselését és hatékonyabb támogatását teszi lehetővé. A szolgáltatás hamarosan itthon is elérhetővé válik.

Az myEpsonPrinter.eu szolgáltatás lehetővé teszi a nagy formátumú (LFP) Epson Stylus Pro készülékek tulajdonosai számára, hogy saját nyomtatóikat akár távolról, egy webes felületen keresztül menedzseljék. A nyomtatók minden szükséges információt átküldenek az EpsonPrinter.eu szerverének, ahova belépve a rendszergazda nyomon követheti minden egyes készülék állapotát, de ugyanitt értesítést is kap a szükséges karbantartási intézkedésekről, emellett a folyó nyomtatási munkák pontos költségeit is nyomon követheti.

A rendszer lehetőséget biztosít továbbá az üzleti lehetőségek jobb kihasználásával a vevők és eladók közötti kapcsolat erősítésére. A portál a támogatás irányából is segítséget kíván nyújtani az üzemeltetésben, ennek érdekében a szerződéses karbantartó partnereket is bekapcsolja a rendszerbe, így késlekedés és telefonálgatás nélkül értesül a szerviz a tennivalókról, megmentve a felhasználót a gépleállásoktól. A gyártó garantálja a szolgáltatás keretében a számára szolgáltatott és általa továbbszolgáltatott adatok biztonságát.

Az Epson három éven át ingyen nyújtja az amúgy fizetős myEpsonPrinter.eu szolgáltatását az új Epson Stylus Pro GS6000 nyomtatókhoz, amelyek a gyártó környezetkímélő oldószeres tintáját alkalmazzák. Azok is ingyen juthatnak a szolgáltatáshoz, akik megrendelik az Epson bármelyik Cover+ garanciakiterjesztési csomagját is.

Az új rendszer kapcsolódik az Epson Collect&Recycling programjához ismelynek keretében az Epson díjmentesen összegyűjti a kiürült tintapatronokat a felhasználóktól, aki a leadott tintapatronok fejében kredit pontokat (PrintCredits) kap, melyeket akciók keretében, illetve jutalompontokként használhat majd fel.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.