Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Sun-disztribútor lett az RRC

Bodnár Ádám, 2008. november 21. 11:22
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az RRC-vel kötött disztribútori megállapodást a Sun Microsystems, a cél a terjeszkedés az x86-alapú szerverek piacán. A Sun egyik fókusza idén az Intel és AMD processzorra épülő szerverek szegmense.

hirdetés
[HWSW] Az RRC-vel kötött disztribútori megállapodást a Sun Microsystems, a cél a terjeszkedés az x86-alapú szerverek piacán. A Sun egyik fókusza idén az Intel és AMD processzorra épülő szerverek szegmense.

Hernádi József, a Sun Microsysems magyarországi vezetője szeptember végén, az idei pénzügyi évre kitűzött célokkal kapcsolatban elmondta, a cég jelentős növekedést vár az x86-os szerverektől. Ebben a szegmensben a Sun ma még nem jelentős szereplő, hazai részesedése érték és darabszám alapján sem éri el az 5 százalékot a HWSW becslései szerint, a növekedési lehetőség tehát adott. A tavalyi évben a Sun épp a szerverek területén érte el a legnagyobb növekedést, az eladások 20 százalékkal ugrottak meg egy stagnáló piacon.

A Sun szervereinek kizárólagos hazai disztribútora korábban az Avnet volt. Az Avnet továbbra is értékesíti a Sun teljes termékkínálatát, elsősorban a nagyvállalatok felé, miközben az RRC az x86-os kiszolgálókra koncentrál, amelyeket főleg kis- és középvállalatoknak értékesít majd.

Polner Tamás, a Sun Microsystems marketingért felelős vezetője a HWSW megkeresésére elmondta, a cég stratégiájának része a partnerhálózat bővítése olyan partnerekkel, akik üzleti tapasztalattal rendelkeznek a kis- és középvállalatok piacán. "Az RRC mint disztribútor más gyártóival már bizonyított ezen a területen. Nem csak logisztikai szolgáltatást hanem értéknövelt partner fejlesztési támogatást is biztosít. A Sun x86-os szervereivel szélesebb termékportfóliót tud majd kínálni viszonteladói részére, és meg tudja ismertetni ezen termékeket a kis és középvállalati szegmensben dolgozó informatikai partnerekkel."

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A HWSW októberben induló gyakorlatorientált, 10 alkalmas, 30 órás online képzéseire most early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni!