Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Felhasználóbarát kioszkká alakíthatók a Ricoh multifunkciós nyomtatói

zimi, 2008. november 20. 15:17
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Egyszerűsíti a papíralapú dokumentumok digitális munkafolyamatokba való beillesztését a Ricoh új szoftvere, a GlobalScan NX. A csomag segítségével külső fejlesztői támogatás nélkül maga a rendszergazda alakíthatja dokumentumfogadó végponttá a Ricoh multifunkciós berendezéseit, hogy a papíralapú dokumentumok bekerülhessenek a vállalat digitális vérkeringésébe.

hirdetés
[HWSW] Egyszerűsíti a papíralapú dokumentumok digitális munkafolyamatokba való beillesztését a Ricoh új szoftvere, a GlobalScan NX. A csomag segítségével külső fejlesztői támogatás nélkül maga a rendszergazda alakíthatja dokumentumfogadó végponttá a Ricoh multifunkciós berendezéseit, hogy a papíralapú dokumentumok bekerülhessenek a vállalat "digitális vérkeringésébe".

Azáltal éri el a GlobalScan NX a dokumentumkezelési folyamatok javítását, hogy nem az irodai végfelhasználóra bízza a beolvasási beállítások és a cél kiválasztását, hanem előre definiált, interaktív ikonokat tartalmazó, grafikus felhasználói felületet biztosít, amin a felhasználó csak kiválasztja a munkafolyamatot, a szkennelés pedig az előre beállított paraméterekkel zajlik le.

A különálló, "dobozos" szoftvertermék tartalmazza a rendszergazdák adminisztrációs kezelőfelületét, ami külön programozási tudás és tapasztalat nélkül is kezelhető (egyfajta vizuális fejlesztőrendszer, saját programozási nyelvvel). Ezen a felületen tervezhetők meg az képernyős multifunkciós Ricoh berendezések grafikus felhasználói felületének egyedi ikonjai, valamint a dokumentumkezelési folyamatok alaplépéseiből, "fogd és vidd" művelettel felépíthetők az adott cégre, osztályra már testre szabott, jellemző dokumentumkezelési folyamatok.

A webalapú adminisztrációnak köszönhetően az ikonokhoz előre beállított dokumentumformátum és cím társul, így a felhasználó egy lépésben (select-and-go) elvégezheti a szkennelést, és a változó dokumentuminformációkat is közvetlenül az eszközön tárolhatja. A beolvasott fájlokba ágyazható dokumentuminformációknak köszönhetően az indexált archiválás és fájlkeresés egyszerűen végezhető bárhol a hálózaton.

A GlobalScan NX – Serverless verziója az átlagos, kis létszámú irodák számára ajánlott. Legfeljebb 32 végpontig használható a GlobalScan NX – Business Server mely már fejlettebb képfeldolgozási lehetőségeket kínál, mint például az OCR és a kiterjesztett PDF. A nagyobb szervezetek számára a GlobalScan NX Enterprise Server jelenti a megoldást, amely legfeljebb 750 készüléket képes egyidejűleg kezelni. A termék magyarországi bevezetése folyamatban van, ára még nem ismert.

A HWSW októberben induló gyakorlatorientált, 10 alkalmas, 30 órás online képzéseire most early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni!