:

Szerző: zimi

2008. november 20. 15:17

Felhasználóbarát kioszkká alakíthatók a Ricoh multifunkciós nyomtatói

Egyszerűsíti a papíralapú dokumentumok digitális munkafolyamatokba való beillesztését a Ricoh új szoftvere, a GlobalScan NX. A csomag segítségével külső fejlesztői támogatás nélkül maga a rendszergazda alakíthatja dokumentumfogadó végponttá a Ricoh multifunkciós berendezéseit, hogy a papíralapú dokumentumok bekerülhessenek a vállalat digitális vérkeringésébe.

[HWSW] Egyszerűsíti a papíralapú dokumentumok digitális munkafolyamatokba való beillesztését a Ricoh új szoftvere, a GlobalScan NX. A csomag segítségével külső fejlesztői támogatás nélkül maga a rendszergazda alakíthatja dokumentumfogadó végponttá a Ricoh multifunkciós berendezéseit, hogy a papíralapú dokumentumok bekerülhessenek a vállalat "digitális vérkeringésébe".

Azáltal éri el a GlobalScan NX a dokumentumkezelési folyamatok javítását, hogy nem az irodai végfelhasználóra bízza a beolvasási beállítások és a cél kiválasztását, hanem előre definiált, interaktív ikonokat tartalmazó, grafikus felhasználói felületet biztosít, amin a felhasználó csak kiválasztja a munkafolyamatot, a szkennelés pedig az előre beállított paraméterekkel zajlik le.

A különálló, "dobozos" szoftvertermék tartalmazza a rendszergazdák adminisztrációs kezelőfelületét, ami külön programozási tudás és tapasztalat nélkül is kezelhető (egyfajta vizuális fejlesztőrendszer, saját programozási nyelvvel). Ezen a felületen tervezhetők meg az képernyős multifunkciós Ricoh berendezések grafikus felhasználói felületének egyedi ikonjai, valamint a dokumentumkezelési folyamatok alaplépéseiből, "fogd és vidd" művelettel felépíthetők az adott cégre, osztályra már testre szabott, jellemző dokumentumkezelési folyamatok.

A webalapú adminisztrációnak köszönhetően az ikonokhoz előre beállított dokumentumformátum és cím társul, így a felhasználó egy lépésben (select-and-go) elvégezheti a szkennelést, és a változó dokumentuminformációkat is közvetlenül az eszközön tárolhatja. A beolvasott fájlokba ágyazható dokumentuminformációknak köszönhetően az indexált archiválás és fájlkeresés egyszerűen végezhető bárhol a hálózaton.

A GlobalScan NX – Serverless verziója az átlagos, kis létszámú irodák számára ajánlott. Legfeljebb 32 végpontig használható a GlobalScan NX – Business Server mely már fejlettebb képfeldolgozási lehetőségeket kínál, mint például az OCR és a kiterjesztett PDF. A nagyobb szervezetek számára a GlobalScan NX Enterprise Server jelenti a megoldást, amely legfeljebb 750 készüléket képes egyidejűleg kezelni. A termék magyarországi bevezetése folyamatban van, ára még nem ismert.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 10:30

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.