Szerző: Bányai György

2008. november 13. 14:53

Játékosoknak szánt noteszgéppel jelentkezett az MSI

Az MSI igen olcsó, játékosoknak szánt noteszgéppel rukkolt elő. A GX630 AMD processzorral és NVIDIA grafikus processzorral próbál a követelményeknek megfelelni.

[HWSW] Az MSI igen olcsó, játékosoknak szánt noteszgéppel rukkolt elő. A GX630 AMD processzorral és NVIDIA grafikus processzorral próbál a követelményeknek megfelelni.

Az MSI 800 dolláros listaáron kínálja legújabb, játékok futtatására szánt noteszgépét, a GX630-at, melyben kétmagos AMD Turion X2 processzor és 512 megabájt saját memóriát birtokló NVIDIA GeForce 9600M videochip gondoskodik a megfelelő számítási teljesítményről és megjelenítési minőségről. A notesz 15,4 hüvelykes, szélesvásznú kijelzője fényes felületű, rajta 1280x800 képpont látható -- ebben a kategóriában ez ma már a minimum.

A billentyűzet alatt a processzoron és a videochipen kívül 4 gigabájt DDR2 memóriát, 250 gigabájtos merevlemezt és DVD-írót is találunk. A GX630 a vezetékes hálózatok mellett 802.11 b/g/n szabványú vezeték nélküliekhez is csatlakoztatható, illetve Bluetooth-eszközökkel is szót ért. A gépházon három USB 2.0 port, HDMI-kapu, kártyaolvasó és egy 2 megapixeles webkamera is van.


A noteszgép hatcellás akkumulátorát a gyártó saját ECO Engine energiagazdálkodási rendszere szabályozza, a felhasználó öt különféle körülmény szerint állíthatja a csúszkát a nagyobb teljesítmény, illetve a hosszabb akkumulátoros üzem között. A GX630 a tuningmesterek kedvence is lehet, az MSI Turbo Drive a processzor névleges órajelét akár 15 százalékkal is megemelheti.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról