Szerző: Ady Krisztián

2000. március 14. 18:33

Meghajtóprogramokról, még mindig...

Az SDN fórum a már szinte üzenőfüzetként funkcionál az S3 számára. Most egy kis összefoglalást találhattunk az elmúlt napok/hetek történéseiről:

Az SDN fóruma már szinte "üzenőfüzet"ként funkcionál az S3 számára. Most egy kis összefoglalást találhattunk az elmúlt napok/hetek történéseiről:

- Viper II Windows9x driver: megjelent
- Viper II Windows2000 drivers: folyamatban, a késés oka az OpenGL meghajtó
- Viper II bios update: megjelent
- Savage 4 Windows9x drivers (reference): megjelent
- Savage 4 Windows9x drivers (for Stealth III): folyamatban, pár napon belül megjelenik, a referenciához képest javított OpenGL-lel (!!!)
- Savage 4 Windows2000 drivers: sajnos nincs bővebb info
- Savage 4 (Stealth III) bios update: folyamatban, valószínűleg az S540 driverrel együtt jön

Az FTP-t érdemes sűrűn látogatni, ugyanis a web-oldalakat sokkal később frissítik. Természetesen innen rögtön megtudjátok, ha újabb driver van..:)

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 09:54

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.