Szerző: zimi

2008. október 15. 12:13:34

Jobb biztonság és gazdálkodás: megújult a TallyGenicom 9045N gyors lézernyomtatója

Megújította robusztus, nagy terhelésre tervezett monokróm lézernyomtatóját a TallyGenicom. Ezentúl az alapkiépítés részét képezi számos kényelmi és biztonsági szolgáltatás.

[HWSW] Megújította robusztus, nagy terhelésre tervezett monokróm lézernyomtatóját a TallyGenicom. Ezentúl az alapkiépítés részét képezi számos kényelmi és biztonsági szolgáltatás.

Akár havi 200 000 oldalas terhelést is elvisel a TallyGenicom 9045N, mely 43 lapos percenkénti nyomtatási sebességével (A/4) és 541 megahertzes RISC processzorával a piac egyik leggyorsabb lézerprintere. Nagy teljesítményt ráadásul bátran kiaknázhatják a felhasználók: a jótállás a havi terhelhetőség átlépésével nem veszti érvényét, amennyiben eredeti kellékanyagokat használtunk és az előírt időben gyári felújító készletet is alkalmaztuk.

TallyGenicom 9045N

A TallyGenicom új megoldása a jövőben alapkiépítésben tartalmazza a Secure Print, Delayed Print, Walk To Print, Stored Print és IP Filtering szolgáltatásokat. A SecurePrint révén PIN kóddal védhetők a nyomtatási munkák, a Delayed Print lehetővé teszi, hogy a hosszabb lélegzetű feladatokat későbbi, kihasználatlanabb időszakokra időzítsük.

A Walk To Print másutt Pull Print néven is ismeretes, lényege, hogy csak a nyomtatónál, gombnyomásra indítható a munka, ami által akár 25%-al mérsékelhető a nyomtatás mennyisége: míg a nyomtatóhoz érünk van időnk felismerni, ha bármit elhibáztunk, például nem a megfelelő állományt indítottuk útnak.

A Stored Print a munkák nyomtatón tárolását teszi lehetővé, az IP filtering pedig egyfajta nyomtató tűzfal funkció, IP cím alapján szűri a hozzáférést. A készülék eddig is tartalmazta az Intellifilter funkciót, amivel alkalmazásfejlesztés nélkül migrálhattuk nyomtatási feladatainkat sor- vagy mátrixnyomtatókról. A berendezés itthon is kapható, mintegy 260 000 forintos áron.

a címlapról

bye-bye

5

Átalakul a Nokia menedzsmentje

2020. február 19. 13:44

Megszűnt a műszaki vezérigazgató-helyettesi pozíció, a cég próbál feljönni riválisaira.

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 20. 00:37

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.