Szerző: Koi Tamás

2008. október 8. 12:19

Budapesten nyílt a régió első Fujitsu Siemens márkaboltja

Megnyitotta első magyarországi márkaboltját a Fujitsu Siemens Computers. Az egyik legnagyobb budapesti bevásárlóközpontban nyílt üzletben a cég teljes lakossági és üzleti termékportfóliója megtalálható, a gyártó ezen kívül -- elsősorban az üzleti termékek vásárlói számára -- egyedi igények alapján is összeállít konfigurációkat.

[HWSW] Megnyitotta első magyarországi márkaboltját a Fujitsu Siemens Computers. Az egyik legnagyobb budapesti bevásárlóközpontban nyílt üzletben a cég teljes lakossági és üzleti termékportfóliója megtalálható, a gyártó ezen kívül -- elsősorban az üzleti termékek vásárlói számára -- egyedi igények alapján is összeállít konfigurációkat.

Ma megnyílt a Fujitsu Siemens Computers első magyarországi márkaboltja a budapesti West End City Centerben. A boltban a cég teljes termékválasztéka megtalálható, így a notebookok és asztali számítógépek mellett a Fujitsu Siemens monitorai és különböző kiegészítők is felkerültek az Amilo noteszgépek megújult, minimalista dizájnjához igazodó bolt polcaira. Poros Gábortól, a magyar leányvállalat vezetőjétől megtudtuk, hogy ez a gyártó első márkaboltja a régióban, és nincs kizárva, hogy Magyarországon több hasonló szaküzlet is nyílik, erről azonban egyelőre nem született konkrét döntés.

Poros az üzlet nyitását megelőző sajtótájékoztatón elmondta, hogy a vállalat nem vár kiemelkedően magas forgalmat és extra bevételt a bolttól -- melyet a HWSW információi szerint a West Endben található Dell márkabolthoz hasonlóan az EnterNet üzemeltet --, a cél inkább az, hogy az üzlet megismertesse a vásárlókat a cég teljes termékválasztékával. "Sok helyen kaphatók a termékeink, de a teljes portfóliót nagyon nehéz eljuttatni a vásárlókhoz. A kereskedelmi partnereinknél nyilván nem található meg minden termékünk, részben a helyhiány miatt, részben pedig azért, mert a kereskedők elsősorban a jól fogyó árukat tartják szívesen" -- mondta el a megnyitón Poros.

Fujitsu Siemens Computers márkabolt

A cég első embere lapunk kérdésére elmondta, hogy a Fujitsu Siemens Computers továbbra sem áll át a bevált indirekt értékesítési modellről, azaz a gyártó termékeit a későbbiekben is elsősorban a nagy elektronikai áruházláncokban, szaküzletekben lehet majd megtalálni, a most megnyílt mintabolt azonban reményeik szerint hozzásegíti majd a vásárlókat ahhoz, hogy az igényeiknek legjobban megfelelő terméket válasszák ki, szakértő eladók segítségével.

A Fujitsu Siemens Computers első magyarországi üzletében megtekinthetők és megvásárolhatók lesznek a megújult Esprimo Mobile notebook- és az Esprimo termékcsaládok, valamint a Celsius grafikus munkaállomások is, melyek a cég történetének eddigi legnagyobb termékbevezetési hullámának részeként kerülnek forgalomba a harmadik negyedévben.

A bolt emellett az új dizájnkoncepció szerint készült, Amilo márkanevű otthoni és multimédiás notebook-termékcsalád teljes választékát is felvonultatja, beleértve a HWSW által nemrég tesztelt netbookot, az Amilo Minit is. Utóbbiból a várakozások szerint év végéig több ezer darabot fog értékesíteni a cég.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.