Szerző: zimi

2008. szeptember 3. 13:24

Különálló patronokat használ az Epson Wi-Fi-s tintasugaras nyomtatója, a Stylus Office B40W

Az Epson kisebb létszámú vagy otthoni irodákba szánja Stylus Office B40W készülékét, melynek különlegessége, hogy Wi-Fi-n keresztül is elérhetők szolgáltatásai.

[HWSW] Az Epson kisebb létszámú vagy otthoni irodákba szánja Stylus Office B40W készülékét, melynek különlegessége, hogy Wi-Fi-n keresztül is elérhetők szolgáltatásai.

Az egy-két személyes irodákba vagy otthonra, de alapvetően üzleti jellegű felhasználásra szánt nyomtató kisebb terhelésre hivatott, papírtálcája ennek megfelelően mindössze 120 lapos. A gyártó hagyományait folytatva a készülék Epson Micro Piezo fejet használ, melybe négy különálló patronnal tölthető a tinta. A nyomtató változó cseppmérettel dolgozik, a homogénebb területeket nagyobb léptékben fedi le, míg a részleteken akár 2 pikoliteres cseppekkel is dolgozhat, 5760×1440 dpi-s maximális felbontás mellett. A gyártó normál papíron is lézernyomtató osztályú nyomatminőséget ígér a magas kontrasztú DURABrite Ultra tintákkal emellett a specifikációk értelmében a megfelelő médiára a klasszikus, fényes és félfényes fotók nyomtatása sem okoz problémát a készüléknek.

Az Ethernet csatlakozás biztosította, megszokott hálózati kommunikációs lehetőségeken túlmenően a B40W integrált Wi-Fi adapterrel teszi rugalmasan beilleszthetővé a nyomtatót otthoni vagy üzleti környezetbe. A nyomtató természetesen USB kapuval is rendelkezik, így nem feltétlenül szükséges a hálózati üzemmód használata. Míg a piacon elsőként megjelent Wi-Fi kompatibilis nyomtatók némelyike csak nyílt, vagy nagyon gyengén védett hálózatokra volt képes csatlakozni, addig az Epson B40W biztonságosabb, ismeri nem csak a WEP64 és 128, de a jóval fejlettebb WPA - PSK (TKIP vagy AES kódolással) biztonsági protokollokat is.


Epson Stylus Office B40W

Online áruházak némelyikében már rendelhető készülék, ára 36 ezer forint körül mozog. Az önálló nyomtatók átlagáránál magasabb összegért nem csak vezeték nélküli csatlakozást ígér az Epson, hanem a lézernyomtatókéval összevethető minőséget és költségeket is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról