Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Az MSI 8,9 hüvelykes kijelzővel szerelt modellel erősíti Wind termékvonalát

Bányai György, 2008. szeptember 01. 14:39
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A hazánkban is sikeres MSI Wind U100 kisebb kijelzővel szerelt változata hamarosan piacéretté válik, melynek megjelenítője a nagyobb változattal megegyező, 1024x600 pixeles felbontású lesz.

hirdetés
[HWSW] A hazánkban is sikeres MSI Wind U100 kisebb kijelzővel szerelt változata hamarosan piacéretté válik, melynek megjelenítője a nagyobb változattal megegyező, 1024x600 pixeles felbontású lesz.

A 10 hüvelykes kijelzővel szerelt MSI Wind U100 hazánkban is igen sikeres, a szakboltokon túl a hipermarket-láncok kedvelt árucikke. Az MSI U90 a kisebb, 8,9 hüvelykes kijelzőjével nagy valószínűség szerint olcsóbb lesz a jelenleg forgalomban lévő U100-nál, mert nem húz hasznot a kisebb megjelenítő adta lehetőségből, vagyis burkolata az utolsó milliméterig megegyezik a 10 hüvelykes alapmodell 260x180x31,5 milliméterével. Külsőre az egyetlen különbség, hogy az azonos (1024x600) képpontot tartalmazó kisebb kijelző körül szélesebb a káva.

A gép belvilága nagy izgalmat nem tartogat, éppúgy, mint a tízhüvelykes alapmodellnek, az U90-nek is 1,6 gigahertzes Atom N270 processzor, 80 gigabájtos merevlemez, valamint egy gigabájt DDR2 memória a főbb jellemzői. A kapcsolattartás vezetékes- és vezeték nélküli (802.11 b/g) hálózati csatoló segítségével történhet, ezeket külön rendelhető Bluetooth modul egészítheti ki.

Sony DSC-T500
MSI Wind U90

Az SD/SDHC kártyákat kezelni képes rés mellett három USB 2.0 port, VGA-kimenet, webkamera, valamint mikrofon be- és fülhallgató kimenet található, éppúgy, mint nagyobb kijelzővel szerelt testvérén, sőt, az azonos (három, vagy hatcellás akkuk) akkumulátoros üzemidő sem mutat jelentős eltérést a két netbook között. Az MSI Wind U90 árát és a piacra érkezés dátumát még nem tudhatjuk, ezekre az információkra a gyártó termékoldala nem tér ki.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!