Szerző: zimi

2008. augusztus 22. 10:59

Teljes billentyűzettel rendelkezik a Casio új fotónyomtatója, a PCP-1200

A Casio új fotónyomtatója kifejezetten üdvözlőkártya méretű fotók nyomtatására szakosodott, nagy képernyővel, billentyűzettel és kreatív lehetőségekkel látta el a gyártó.

[HWSW] A Casio új fotónyomtatója kifejezetten üdvözlőkártya méretű fotók nyomtatására szakosodott, nagy képernyővel, billentyűzettel és kreatív lehetőségekkel látta el a gyártó.

Nagyképernyős fotónyomtatót eddig is láthattunk, a PCP-1200 hét hüvelykes kijelzője azonban érintésérzékeny is. Ami egyedülállóvá teheti, az mégsem ez, hanem a teljes billentyűzet, mellyel még egyetlen mini fotónyomtatóban sem találkoztunk. A numerikus blokkot is magában foglaló klaviatúra az üdvözlőlapok feliratozását hivatott megkönnyíteni. Nem csak a feliratozás lehetséges, de 60 beépített grafikai motívumból is választhatunk, hogy például szülinapos, üdvözlős, babazsúros hangulatot adhassunk a fotóknak.

Casio PCP-1200

Digitális fényképezőgépről, memóriakártyáról és mobiltelefonról küldhetünk képeket a készülékre. Kártyák terén a CF, Memory Stick / PRO / Duo / PRO Duo, xD-Picture, SD, SDHC és MMC típusokkal kompatibilis, opcionális adapterekkel megnyílik az út a miniSDHC, miniSD , microSDHC és microSD használata előtt is.

Casio PCP-1200

A nagy, a nyomtatott fotók méretét megközelítő méretű képernyő ellenére maga a nyomtató meglehetősen apró, 251×130×151 milliméteres méreteivel nem nagy probléma hordozni, áttelepíteni. Egyelőre csak Japánban lesz kapható szeptember 12-étől, mintegy 500 amerikai dollárnak megfelelő összegért.

Magyarország egykor pezsgő startup-szcénáját is meglehetősen zilálttá tették az elmúlt évek eseményei, a friss HWSW weekly adásban arra teszünk kísérletet, hogy vendégeink segítségével megértsük a mögöttes folyamatokat.

a címlapról