Szerző: zsozso

2000. július 11. 17:22

Philips CDD3610/Traxdata 2260+

    -----Eredeti üzenet-----
    Feladó: Hideg János & Rachel [SMTP:jhideg@elender.hu]
    Küldve: 2000. július 8. 7:12
    Címzett: paf@mikland.hu
    Tárgy: Philips CDD3610/Traxdata 2260+


    Üdvözlet!
     
    98 karácsonykor vettem egy Philips CDD3610/Traxdata 2260+ CD írót. Hónapokon keresztül vágta haza a CD-ket. (Power Calibration Are is Full - üzenet WinONCD-n teszt után, teszt nélkül 25% után elszáll) Mindenféle szoftvert kipróbáltam vele, mert egyszeruen nem akartam elhinni, hogy már akkor szar volt, amikor hazahoztam.  Különfle nemzetközi levelezofórumokon kértem tanácsot is, és többen válaszoltak, hogy az o hasonló cuccuk ugyanígy viselkedik. Ido közben kifutottam a garanciális idobol, úgyhogy itt állok egy gyári hibás CD íróval (70000 Ft, Cora áruház), és nagyon bánom, hogy megvettem.

      üdvözlettel,

      Hideg János

Kevesen tudják, hogy tetszőleges készülékre az 1 év garancia után még további 2 év szavatosságot biztosít a törvény. A szavatosság annyiban tér el a jótállástól (garancia), hogy a bizonyítás iránya megfordul. Vagyis neked kell bizonyítanod, hogy a kütyü gyári hibás. A menet: Fogyasztóvédelmi Főfelügyelet, probléma vázolás, szavatosságra hivatkozni. Ha mákod van, bejön.

Ha kezedben a zseton, akkor TEAC vagy Plextor írót vegyél. 100%, hogy nem lesz vele ilyen gondod. Ja, és tessék legközelebb szaküzletben vásárolni:))

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról