:

Szerző: Bodnár Ádám

2008. augusztus 15. 13:37

Profi fülhallgatókkal bővíti kínálatát a Logitech

A Logitech 34 millió dollárért megvette az Ultimate Ears céget, amely elsősorban professzionális fülhallgatóiról, színpadi monitorairól vált ismertté, de az utóbbi időben, főleg a hordozható MP3-játszók térnyerésével párhzamosan számos fogyasztói terméket is megjelentetett.

[HWSW] A Logitech 34 millió dollárért megvette az Ultimate Ears céget, amely elsősorban professzionális fülhallgatóiról, színpadi monitorairól vált ismertté, de az utóbbi időben, főleg a hordozható MP3-játszók térnyerésével párhzamosan számos fogyasztói terméket is megjelentetett.

Az 1995-ben alapított Ultimate Eears weboldalán olvasható információk szerint a cég termékeit olyan zenekarok is használják, mint a Metallica, az Aerosmith, a Van Halen, a Linkin Park, és a Guns 'n Roses, de a listát végigböngészve gyakorlatilag az összes zenész nevét megtaláljuk, aki az elmúlt tíz évben koncertet adott, Alanis Morisette-től egészen a ZZ Topig. A felhasználók körébe tartozik még emellett számos profi hangmérnök. Az Ultimate Ears legolcsóbb fülhallgatója már 40 dollárért megkapható, innen az árak 1200 dollárig emelkednek.

Ultimate Ears Super.fi 4vi
Ultimate Ears Super.fi 4vi

"Az igazán magával ragadó zenei élményhez szükség van egy kényelmes fülhallgatóra, ami kiszűri a háttérzajt, és úgy adja át a zenét, ahogy azt a művész megálmodta" -- mondta Junien Labrousse, a Logitech termékigazgatója. "Az Ultimate Ears pont ennek a mestere."

Az Ultimate Ears termékeivel és technológiáival a Logitech a saját audio-termékvonalát fogja erősíteni. A egykoron kizárólag PC-perifériákat gyártó cég az utóbbi években teljesen elszakadt a számítógépektől és számos olyan termék gyártásába fogott, amelyek a multimédia más területeit fedik le. Ezek közé tartoznak a programozható távirányítók, iPodhoz tervezett hangszórók, Bluetooth-headsetek, vagy a vezeték nélküli médialejátszók. A svájci cég számos akvizíciót hajtott végre hogy szélesítse kínálatát, ebbe a trendbe illeszkedik az Ultimate Ears megvásárlása is.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 06:18

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.