Szerző: mrsla

2000. március 14. 18:27

Loki hírek

A Linuxos játékfejlesztés támogatásáról is nevezetes LokiGames kifejlesztett egy grafikus installációs csomagot, amellyel más játékfejlesztők is, egy könnyen használható, egységes megjelenésű installt tudnak készíteni programjaikhoz.

HIRDETÉS

A Linuxos játékfejlesztés támogatásáról is nevezetes LokiGames kifejlesztett egy grafikus installációs csomagot, amellyel más játékfejlesztők is, egy könnyen használható, egységes megjelenésű installt tudnak készíteni programjaikhoz. Ennek a csomagnak jelent meg a legújabb, 1.2-es verziója.
Az újdonságok között szerepel például, hogy: felismeri a libc verzióját, betölti az installációhoz szükséges fájlokat a CD-Romról.
A Setup program GNU Library Public License alatt jelenik meg.
[LokiGames.Setup]

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 02:48

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.