Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Atom-alapú netbookkal jelentkezik az LG is

Bodnár Ádám, 2008. július 23. 11:13
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Intel Atom processzorra épülő netbookon dolgozik az LG Electronics is, a koreai vállalat várhatóan az ősz elején dobja piacra apró noteszgépét, ami valószínűleg inkább a formatervével, nem az árával akar hódítani.

[HWSW] Intel Atom processzorra épülő netbookon dolgozik az LG Electronics is, a koreai vállalat várhatóan az ősz elején dobja piacra apró noteszgépét, ami valószínűleg inkább a formatervével, nem az árával akar hódítani.

Bennfenntesek szerint az LG a többi noteszgépéhez hasonlóan a tajvani MSI-re bízta az X110 nevű gép gyártását. Az előzetes specifikációk alapján a gép 9 hüvelykes kijelzővel rendelkezik majd, az 1,6 GHz-es Intel Atom N270 processzor mellett 1 vagy 2 gigabájt memóriát és 120 gigabájtos merevlemezt találni benne. Windows XP operációs rendszerrel előre telepített változatot biztosan láthatunk majd a boltok polcain, a hírek szerint az LG egyelőre még nem döntött arról, hogy Linuxos változatot is piacra dobjon-e.

[+] Melyik a jobb mini notebook: MSI Wind vagy HP 2133?

Az LG elsősorban Európát és az Egyesült Államokat célozza meg a gépével, ami valószínűleg inkább az elegáns formatervével próbál meg vevőket szerezni, nem pedig az árával. Úgy tudni, az alapváltozat 399 euróért lesz majd kapható, a beépített HSDPA-modemmel rendelkező kivitel pedig 499 euróért lesz kapható.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.